Yandex Metrica

MSB'den şehit jandarma uzman çavuşlar için başsağlığı mesajı

MSB'den şehit jandarma uzman çavuşlar için başsağlığı mesajı

Milli Savunma Bakanlığı, Mersin'de otobüsün tıra çarpması sonucu şehit olan jandarma uzman çavuşlar Eren Öztürk ve Yasin Eroğlu için taziye mesajı yayımladı.

Gündem

23.01.2024, 22:17

Mersin'in Tarsus ilçesinde otobüsün tıra çarpması sonucu 2 jandarma uzman çavuş şehit oldu, 1 düzensiz göçmen hayatını kaybetti.

Milli Savunma Bakanlığı, Mersin'in Tarsus ilçesinde otobüsün tıra çarpması sonucu şehit olan jandarma uzman çavuşlar Eren Öztürk ve Yasin Eroğlu için taziye mesajı yayımladı. Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi; "17 Ocak 2023 tarihinde şehit düşen kahraman silah arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz." 

Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Haberi Görüntüle

''SİZ TOPRAĞA DEĞİL, YÜREĞİMİZE GÖMDÜK''

"Sizi toprağa değil, yüreğimize gömdük. Vatan size minnettardır" başlığıyla yayımlanan mesajda, şehit Jandarma Uzman Çavuş Eren Öztürk ve Jandarma Uzman Çavuş Yasin Eroğlu'nun fotoğraflarına yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading