Yandex Metrica

MİT TIR'ları kumpasında adı geçen Kılıçdaroğlu şimdi de Akkuyu NGS'yi hedef aldı! Bu sefer hangi ülkeye gizli bilgileri vereceksin?

MİT TIR'ları kumpasında adı geçen Kılıçdaroğlu şimdi de  Akkuyu NGS'yi hedef aldı! Bu sefer hangi ülkeye gizli bilgileri vereceksin?

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Yalova'ya ziyaret düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin mega projelerinden olan Akkuyu Nükleer Santrali'ni hedef aldı. 'Bilgileri bize vermiyorlar. Hesaplar gizli kapaklı. Tüm bunları ortaya çıkaracağım.' diye konuşan Kılıçdaroğlu tepki çekti. MİT TIR'ları kumpasında belgeleri sızdırdığı iddia edilen Kılıçdaroğlu'nun bu sefer Akkuyu NGS'nin bilgilerini kimlere vereceği merak konusu oldu.

Gündem

23.01.2024, 19:41

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yalova'ya ziyaret düzenledi. Burada halka hitap eden Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada Türkiye'nin en büyük mega projelerinden biri olan Akkuyu Nükleer Santrali'ni hedef aldı. 

Fahiş fiyatla mücadeleye CHP engeli: AK Parti kararname çıkardı CHP konuyu AYM'e götürdü Fahiş fiyatla mücadeleye CHP engeli: AK Parti kararname çıkardı CHP... Haberi Görüntüle

AKKUYU NGS'Yİ HEDEF ALDI

Akkuyu NGS'nin Türkiye'ye bir faydası olmadığını iddia eden Kılıçdaroğlu, "Şimdi soruyorum. Akkuyu Nükleer Santrali'nin Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ne faydası var." diye konuştu. 

Diğer yandan Kılıçdaroğlu buradaki konuşmasında, "Akkuyu'da Nükleer Santral kurdular, bilgileri bize vermiyorlar. Hiçbir vatandaş oraya giremiyor. Hesaplar gizli kapaklı yapılıyor. Tüm bunları ortaya çıkaracağım." sözlerini kaydetti.

Yaz saati uygulaması kalkıyor mu? 2024'te yaz saati değişecek mi? Yaz saati uygulaması kalkıyor mu? 2024'te yaz saati değişecek mi? Haberi Görüntüle

GİZLİ BELGİ-BELGE HOBİSİ YENİDEN NÜKSETTİ

Sabiha Gökçen Havalimanı yapılırken "Buraya uçak mı inecek?" diyerek alay konusu olan CHP Lideri, Türkiye'ye nükleer enerji sağlayacak Akkuyu için de "Buranın ülkeye ne faydası var" dedi. FETÖ'nün MİT TIR'ları kumpasında casusluk görüntülerini örgüt üyelerinden alıp CHP'li Enes Berberoğlu vasıtasıyla firari Can Dündar'a ileten Kılıçdaroğlu'nun gizli bilgi-belge hobisi yeniden nüksetti.

Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni kral Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni... Haberi Görüntüle

GİZLİ BELGELERİ HANGİ ÜLKE TALEP ETTİ?  

Devletin gizli bilgilerini isteyen Kılıçdaroğlu büyük tepki çekerken, 'Bu gizli bilgileri senden hangi ülke istedi?' sorusu soruldu. 

Adalet Bakanı Tunç'tan mülakat sorusu iddialarına sert tepki: Büyük bir yalan... Adalet Bakanı Tunç'tan mülakat sorusu iddialarına sert tepki: Büyük bir... Haberi Görüntüle

CHP YABANCI BÜYÜKELÇİLERLE KOL KOLA GEZİYOR 

Daha önce de büyükelçilerle sık sık görüşme yapan Kılıçdaroğlu, altılı masanın ittifak metnini AB büyükelçisine yazdırmış ve onaylatmıştı. 

Olayı açığa çıkartan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6 muhalefet partisinin hazırladığı ortak bildiriye tepki göstererek, hazırlanan metnin bir Avrupa büyükelçisi tarafından redakte edildiğini vurgulamıştı. Soylu, "Bu vatana ihanettir" diye seslenmişti.

CHP, DEVA Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisinin 28 Şubat'ta paylaştığı Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'e ilişkin ortak metnin, yabancı büyükelçi tarafından redakte edildiği iddiasıyla ilgili konuşan Soylu, siyasette devlet işinin ciddiyet gerektirdiğini söylemişti.

Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün hangi dizi ve filmler var? Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün... Haberi Görüntüle

MİT TIRLARI KUMPASINDA KILIÇDAROĞLU'NUN ADI GEÇİYOR 

Öte yandan MİT TIR'ları kumpasında, CHP eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, gizli belgelerin Enis Berberoğlu'na Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verildiğini söylemişti. 

Sevigen söz konusu açıklamasında, "Belgeleri Enis Berberoğlu’na kim verdi? Kemal Bey götürdü o belgeyi verdi… Kemal Bey, o yürüyüşü Enis Berberoğlu hapishanede konuşmasın diye yaptı. Bülent Tezcan’a vermişti… Bülent Tezcan da götürmüş (Enis Berberoğlu’na) vermiş. Bunu bilmeyen yok ki… Ama nereden, nasıl aldınız… Bir insan kendi ülkesini şikayet eder mi?" sözlerini kaydetmişti. 

Dışişleri Bakanlığından Yunanistan'a 'Deniz Parkı' uyarısı: 'Yaratılacak fiili durumları kabul etmeyeceğiz' Dışişleri Bakanlığından Yunanistan'a 'Deniz Parkı' uyarısı: 'Yaratılacak fiili durumları kabul... Haberi Görüntüle

BU SEFER DE AKKUYU'YU MU TESLİM EDECEK? 

Devlete ait gizli belgeleri sızdırma konusunda akla gelen ilk isim olan Kılıçdaroğlu'nun Yalova'da böyle bir talepte bulunması, Akkuyu NGS ile ilgili belgeleri kimlerle paylaşacağı sorusunu akla getirdi. 

Hükümetin asgari ücret ve KYK'lılar konusunda atacağı adımları devletteki köstebeklerinden öğrenerek bunu Twitter'dan paylaşıp sahiplenen Kılıçdaroğlu, anlaşılan o ki Akkuyu'da köstebeksiz kaldı. Kılıçdaroğlu, "Bilgileri bize vermiyorlar. Hesaplar gizli kapaklı. Tüm bunları ortaya çıkaracağım" iddiasında bulundu. CHP Lideri'nin ifadelerini gören vatandaşlardan bazıları, "Elde edeceğin gizli bilgileri hangi ülkeye pazarlayacaksın?" sorusunu sormaktan kendini alamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading