Yandex Metrica

Minnettarız Proteo! Meksika'nın ünlü deprem sonrası kurtarma köpeği Türkiye'de hayatını kaybetti

Minnettarız Proteo! Meksika'nın ünlü deprem sonrası kurtarma köpeği Türkiye'de hayatını kaybetti

Meksika'nın ünlü deprem sonrası arama kurtarma köpeklerinden biri olan ve Kahramanmaraş depremleri için Türkiye'ye gelen Proteo, bilinmeyen bir sebeple hayatını kaybetti. Proteo, Türkiye'de iki vatandaşımızın hayatını kurtarmasında yardımcı olmuştu. 

Gündem

23.01.2024, 20:26

Meksika arama kurtarma ekibi ile birlikte gelen ülkenin ünlü deprem sonrası arama kurtarma köpeklerinden biri Proteo, hayatını kaybetti. 

Türkiye'de 2 vatandaşımızı enkaz altında bularak hayatının kurtulmasına vesile olan Proteo için tören düzenlendi.

27 Nisan Manisa Kıraç konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Manisa Kıraç konseri bedava mı? 27 Nisan Manisa Kıraç konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

KAHRAMANCA ÇALIŞMAN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Meksika Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Büyük yol arkadaşımız köpeğimiz Proteo'yu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Türkiye'deki kardeşlerimizin aranması ve kurtarılmasında Meksika Delegasyonu'nun bir üyesi olarak görevini yerine getirdin. Kahramanca çalışman için teşekkür ederiz." denildi.

Meksika arama kurtarma ekipleri, Proteo için tören düzenledi.

İstanbul boşaldı diyenler... Megakent kilitlendi! İstanbul'da hem insan ve araç seli İstanbul boşaldı diyenler... Megakent kilitlendi! İstanbul'da hem insan ve araç... Haberi Görüntüle

MEKSİKO'DA BİNLERCE CAN KURTARMIŞLARDI

Meksika Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, 150 kişiden oluşan arama-kurtarma ekiplerini Türkiye'ye gönderme kararı almıştı. Belçika Malinoisi, Avustralya çoban köpeği ve labrador gibi farklı cinslerden özel eğitimli köpeklerin bulunduğu ekip 2017'de Meksiko'da meydana gelen depremde kahraman ilan edilmişlerdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading