Yandex Metrica

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan kritik S-400 mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan kritik S-400 mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar 2022 yılı bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu sonrası S-400 ve F-35 hakkında kritik mesajlar verdi.

Gündem

23.01.2024, 18:18

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamada 'İyi niyetli çağrılarımıza rağmen Yunanistan'ın her türlü haksız eylemlerine sahada karşılık veriyor ifadelerini kullandı. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan'a tepki gösterdi. 'İyi niyetli çağrılarımıza rağmen hukuksuz eylemlerini sürdürüyor.' diyen Akar, sahada gerekli karşılığının da verildiğini aktardı. 

Bakan Akar'ın açıklamaları ise şu şekilde;

Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3 gözaltı! Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3... Haberi Görüntüle

KKTC'NİN MENFAATLERİNİ KORUMAKTA KARARLIYIZ 

Ege ve Doğu Akdeniz'de hem kendimizin hem de KKTC'nin hak, alaka ve menfaatlerini korumakta azimliyiz, kararlıyız ve buna muktediriz.

24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar; yurt içinde, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 32 bin 901, bu yılın başından itibaren ise 2 bin 426 terörist etkisiz hâle getirilmiştir.

Taciz ateşi cezasız kalmadı! Çok sayıda terörist yok edildi Taciz ateşi cezasız kalmadı! Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

S-400 VE F-35 MESAJI

F-35 projesinde ise tüm sorumluluklarını yerine getirmelerine rağmen, S-400'lerin bahane gösterilerek F-35 tedariklerinin engellendiğini ifade eden Akar, 2022 yılı başlarında ABD'de yeniden bir araya gelinmesi hususunda mutabık kalındığını bildirdi. 

'Yeni F-16 tedariki ve mevcut F-16 savaş uçaklarımızdan bir kısmının modernize edilmesi için resmi talebimizi Yabancı Askeri Satışlar (FMS) çerçevesinde ABD'ye 30 Eylül 2021'de iletilmiştir.'

Ölen 4 öldüren 14 yaşında! Kahramanmaraş'ta akılalmaz çocuk cinayeti! Ölen 4 öldüren 14 yaşında! Kahramanmaraş'ta akılalmaz çocuk cinayeti! Haberi Görüntüle

ABD'YE SERT PKK TEPKİSİ 

'ABD olmak üzere muhataplarımıza PKK, YPG'ye eşittir diyoruz.' ifadelerini kullanan Akar PKK'nın YPG'Ye eşit olduğu konusunda herhangi bir tereddütlerinin bulunmadığını açıkladı. 

Operasyonların son terörist etkisiz hale gelinceye kadar devam edeceğini bildiren Akar, Mehmetçiğin nefesi teröristin ensesinde iki gece aynı yerde yatamıyorlar. 15 Temmuz sonrası Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı operasyonlarında 4 bin DEAŞ'lı terörist etkisi hale getirildi, terör koridoru engellendi diyen Bakan Akar, 4 bin DEAŞ'lı teröristin öldürüldüğünü bildirdi. 

23 Nisan Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler saat kaça kadar açık? Alışveriş merkezleri kaçta açılıyor? 23 Nisan Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler saat kaça kadar... Haberi Görüntüle

AFGANİSTAN TAHLİYESİ

48 saatten kısa sürede planlanan tahliyenin gerçekleştiğini açıklayan Akar, Türkiye olarak bundan sonra da gelişmeleri takip edeceklerini vurguladı. 

Son dakika... Beyoğlu'nda silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var Son dakika... Beyoğlu'nda silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var Haberi Görüntüle

LİBYA MESELESİ 

Libya'da yabancı güç olmadıklarını belirten Akar, 'Libya'da siyasi süreç başlamışsa bu Türkiye sayesinde olmuştur.' diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading