Yandex Metrica

Milli Savunma Bakanı Akar, Kış Tatbikatı için Kars’ta! İki ülkenin savunma bakanlarıyla görüştü

Milli Savunma Bakanı Akar, Kış Tatbikatı için Kars’ta! İki ülkenin savunma bakanlarıyla görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhuriyet tarihinin en geniş katılımlı 'Kış Tatbikatı-2023'ü gözlem ve yerinde incelemek için Kars’a geldi. Bakan Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ve Gürcistan Savunma Bakanı Juansher Burchuladze ile Sarıkamış’ta üçlü görüşme gerçekleştirdi

Gündem

23.01.2024, 22:18

'Kış Tatbikatı-2023'ü gözlem ve yerinde inceleme için Kars’a gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı Azerbaycan Milli Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanlarını Harakani Havaalanı'nda Vali ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, karşıladı.

2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama sayısı kabine toplantısında açıklanacak mı? 2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama... Haberi Görüntüle

SAVUNMA BAKANLARI ÜÇLÜ GÖRÜŞME YAPTI 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ve Gürcistan Savunma Bakanı Juansher Burchuladze ile Sarıkamış'la da bir araya geldi. 

Bakan Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Kış Tatbikatı 2023’ün yarın gerçekleştirilecek seçkin gözlemci günü faaliyetlerini takip etmek üzere Kars’a geldi. Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesi Kars Harakani Havaalanı'nda Vali Türker Öksüz, 3. Ordu Komutanı Yavuz Türkgenci ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. Seçkin Gözlemci Günü faaliyeti için Türkiye’ye gelen Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov’u havalimanında karşılayan Akar daha sonra beraberindekilerle General Mithat Kopsavaş Kışlası’na hareket etti. Akar burada Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ve Gürcistan Savunma Bakanı Juansher Burchuladze bir araya geldi. Görüşmede TSK komuta kademesi de bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading