Yandex Metrica
SON DAKİKA
Milli Savunma Bakanı Akar ilk iftarını Mehmetçik ile birlikte yaptı!

Milli Savunma Bakanı Akar ilk iftarını Mehmetçik ile birlikte yaptı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ramazanın ilk iftarını depremden etkilenen birlikler arasında yer alan 8. Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli Mehmetçik ile birlikte yaptı.

Gündem

23.01.2024, 22:20

Milli Savunma Bakanı Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerden Hatay'daki çalışmaalarıan devam ediyor.

CHP'lilerin para sayma videosu Yunan basınında: 'O video İmamoğlu'nu bitirdi' Haberi Görüntüle

MEHMETÇİĞE HİTAP ETTİ 

Ramazana ayına da  burada giren Milli Savunma Bakanı Akar, depremden etkilenen birlikler arasında yer alan Serinyol ilçesindeki 8. Komando Tugay Komutanlığının yemekhanesinde Mehmetçik ile birikte ilk orucunu açtı. 

İftarın ardından Mehmetçiğe hitap eden Akar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin bugüne kadar terörle mücadelede kendisine verilen görevleri büyük bir kahramanlıkla yerine getirdiğini ifade etti. 

Bakan Yerlikaya duyurdu: Alevler çetesi çökertildi! Elebaşı dahil 13 şüpheli... Haberi Görüntüle

"BAŞARIYLA YARALARIN SARILMASINA YARDIMCI OLDUNUZ"

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat'taki depremlerle ilgili konuşan Bakan Akar konuşmasına şöyle devam etti; 

"Tarihimizde ender rastlanan felaketlerden biri ile karşılaştık. Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları depremle mücadele konusunda ilk andan itibaren bütün alanda milletimizin, vatandaşımızın yanına koştu. Terörle mücadelede olduğu gibi depremle mücadelede de büyük bir başarıyla vatandaşımızın yaralarının sarılmasına yardımcı oldunuz. Bundan sonra da verilecek her türlü göreve hazır olmak için aralıksız eğitim faaliyetlerini sürdüreceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading