Yandex Metrica
SON DAKİKA
Milletvekilliği için Beykoz Belediye Meclisi’nde sürpriz istifa!

Milletvekilliği için Beykoz Belediye Meclisi’nde sürpriz istifa!

28. Dönem TBMM milletvekili genel seçimleri için AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Akif Soysal, Milletvekilliği Aday Adaylığı için görevinden istifa etti.

Gündem

20.02.2024, 10:15

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem TBMM milletvekili genel seçimleri için siyasi partilerde ‘adaylık müracaatları’ hız kesmeden sürüyor. 

28. Dönem TBMM milletvekili genel seçimleri için Beykoz Belediye Meclisi’nde sürpriz bir istifa  yaşandı. 

Naci Görür'den Marmara depremi için korkutan açıklama: Şu anda uzatmaları... Haberi Görüntüle

İSTANBUL 1.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI 

AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Akif Soysal, Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa etti.

Mehmet Akif Soysal’ın AK Parti’den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olmak için başvurusunu gerçekleştirdiği öğrenildi.

Ankara'da 19 Mart'ta hangi yollar kapalı? Sağduyu Caddesi, Samsun yolu... Haberi Görüntüle

MEHMET AKİF SOYSAL KİMDİR?

1979 yılında Siirt’te doğdu. Şehremini Anadolu Lisesini bitirdi. Çocukluk ve gençlik yılları Fatih’li sonrası (2004) Beykoz’lu olarak geçti.

Kadir Has Üniversitesinde Makro Ekonomi Finans doktorasını bitirdi. Doktora tezi “KURUMSAL YÖNETİM UYGULAMALARININ FİNANSAL PERFORMANSA ETKİLERİ ve TÜRKİYE UYGULAMASI” dır. İhtisas alanına bu tez ile birlikte “Corporate Governance”, “Kurumsallaşma” da eklenmiştir.

2017 yılında beri Yeni Şafak Gazetesi, Derin Ekonomi, ZRaporu dergilerinde ekonomist olarak makaleleri düzenli olarak yayımlanmaktadır. Her Cuma günü Yeni Şafak gazetesi ekonomi sayfasında bulunan köşesinde okuyucuları ile buluşmaktadır.

Aynı zamanda birden fazla özel şirkette yönetici ortaklık yapmaktadır. Otomotiv sektöründe yıllarca Almanlar, Japonlar, G. Koreli meslektaşlarıyla çalıştı. Uzak Doğu ile yıllarca bilişim ürünleri ile alakalı ticaret yaptı bu vesile ile Güney Çin, Taiwan, G. Kore’de uzun zamanlar geçirdi.

Ayrıca şu sıralar Kurumsallaşma ve Elektronik İş Akış Yönetimi üzerine çalışmalar yapmakta ve bunu kitap haline getirme çabasındadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır. Profesyonel düzeyde İngilizce, memleketi münasebetiyle az da olsa Arapça bilmektedir. Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği üyesidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading