Yandex Metrica
SON DAKİKA
Milletvekilliği aday adaylığı için peş peşe istifalar

Milletvekilliği aday adaylığı için peş peşe istifalar

14 Mayıs'ta yapılacak milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için seçim takviminin açıklanması sonrası milletvekili aday adayı olmak isteyenlerden peş peşe istifalar geldi.

Gündem

23.01.2024, 20:35

14 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi gerçekleştirilecek.

Yüksek Seçim Kurulu, milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin başlayan istifasına ilişkin sürecin 16 Mart Perşembe saat 17.00'de sona ereceğini açıkladı.

Milletvekili adayı olmak için görevinden istifa edenler arasında Hatay Valisi Rahmi Doğan da yer aldı. 11 ilde büyük yıkıma neden çifte felakette binlerce kişinin hayatını kaybettiği Hatay'da Vali Rahmi Doğan'ın milletvekili adaylığı için istifa etmesi eleştiri konusu oldu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Özel Kalem Müdürü Tuğgeneral Remzi Albasan, 40 seneyi aşkın süredir giydiği üniformasına veda etti ve TSK'dan emekliye ayrıldı. Remzi Albasan, AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulundu.

Kamudan istifa eden diğer isimler ise şu şekilde;

Su sıcaklığı arttı, görüş mesafesi düştü! Marmara Denizi'ndeki kötü kokunun... Haberi Görüntüle

DÜNYA ŞAMPİYONU ESKİ MİLLİ GÜREŞÇİ İSTİFA ETTİ

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı. Dünya şampiyonu eski milli güreşçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylığı için mevcut görevimden istifa ettim. Yarın saat 15.00'te il başkanlığımızda başvurumuzu yapacağız. Dualarınızı bekler, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi.

CHP'nin anketçisi Murat Gezici'den İmamoğlu taraftarlarına isyan: 'Tehditler aldım, uğramadığım... Haberi Görüntüle

GÜRKAN ÜÇÜNCÜ - HOPA KAYMAKAMI

Artvin'in Hopa Kaymakamlığı görevini bırakan Gürkan Üçüncü, AKP Trabzon Milletvekilliği için aday adayı oldu. Artvin'in Hopa ilçesinde 19 Eylül 2021 tarihinden itibaren Kaymakamlık görevini yürüten Gürkan Üçüncü, AKP Trabzon Milletvekilliği için aday adaylığı için görevini bıraktı. AKP Trabzon İl Başkanlığı'na gelen Üçüncü, başvurusunu İl Başkanı Sezgin Mumcu'ya verdi.

Cumhurbaşkanı İdari işler Başkanlığı Müşaviri Zeki Korkutata Bingöl'den milletvekili adayı olmak için istifa etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'ne özel paylaşım: 'Gözlerinizden... Haberi Görüntüle

ALİ KESKİNKILIÇ - MKE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI

MKE Genel Müdür Yardımcılığı görevinden istifa eden Ali Keskinkılıç, memleketi Karabük'te AKP'den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.Doç. Dr. KEMAL ŞAMLIOĞLU-Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi ve Yeni Türk Edebiyatı AHBV Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu AKP'den milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

2024 MANİSA-DEMİRCİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Demirci'de hangi... Haberi Görüntüle

UMUT TUNCER - İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer, AKP'den milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Son dakika! Adana'da korkutan deprem Haberi Görüntüle

TAHİR EMRE CAN - GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ

Uşak Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü ile Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevleri sonrasında Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Tahir Emre Can, görevinden istifa ederek AKP'den Uşak milletvekili aday adayı oldu.

1 Nisan 2024 Pazartesi okullar tatil mi? Seçimden sonraki gün... Haberi Görüntüle

ALİ SARI - RTÜK DAİRE BAŞKAN YARDIMCISI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nda (RTÜK) İzin ve Tahsisler Dairesi Başkan Yardımcısı Ali Sarı, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri için AKP'den Milletvekili Adayı olabilmek için görevinden istifa etti.

Terör örgütüne BOZDOĞAN darbesi: 3 ilde 94 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

DR. SÜLEYMAN GÖK - ÜROLOJİ UZMANI

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Üroloji Uzmanı Doktor Süleyman Gök, milletvekili aday adayı olmak için bu görevinden istifa etti.

Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi'ne ( CHP) yakınlığıyla bilinen ve daha önce de partiden milletvekili adayı olan Doktor Süleyman Gök, yine CHP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olmak için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Doktor Süleyman Gök, 2007 Genel Seçimlerinde CHP'den 4. sıra milletvekili adayı, 2011 Genel Seçimlerinde ise yine CHP'den 2. sıra milletvekili adayı olmuştu.Milletvekili olmak isteyen kamu görevlilerinin 16 Mart'ta kadar bu görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor.

Ramazan'ın son günü ne zaman, hangi tarih 2024? Ramazan ayı... Haberi Görüntüle

HÜSEYİN ASLIHAN - BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan, görevinden istifa ederek AKP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olacak.

Sucudaki ses yalıtımlı odada cinsel istismar dehşetinde ifadeler ortaya çıktı!... Haberi Görüntüle

KURTULUŞ YILMAZ-İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ

Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için görevinden istifa etti.

Gittiği her yerde oy dilenen Özgür Özel'e İYİ Partili isimden... Haberi Görüntüle

İSMAİL ÇALGAN -İL GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ

Kocaeli İl Gençlik Spor Müdürlüğünde Yatırım İnşaat Şube Müdürü iken iki yıl önce Ağrı'ya, geçen yıl ağustos ayında ise Giresun'a İl Gençlik ve Spor Müdürü olarak atanan İsmail Çalgan istifasını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading