Yandex Metrica

Millete saygısızlık! CHP'nin hazımsızlığına sosyal medyada tepki çığ gibi büyüyor

Millete saygısızlık! CHP'nin hazımsızlığına sosyal medyada tepki çığ gibi büyüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin etmek için geldiği TBMM Genel Kurulu selamlaması esnasında, CHP ve HDP milletvekillerinin ayağa kalkmaması sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Millete saygısızlık hashtagi sosyal medyada gündemin ilk sırasına oturdu.

Gündem

23.01.2024, 20:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te mazbatasını alıp yemin ederek görevine resmen başladı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yemin töreni sırasında Meclis'te dakikalarca ayakta alkışlanırken, CHP ve HDP'li milletvekilleri ise bir kez daha milli iradeye saygı göstermeyerek ayağa kalkmadı.

Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı hangi tarihte? AÖF final ne zaman 2024? Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı hangi tarihte? AÖF final ne... Haberi Görüntüle

BÜYÜK SAYGISIZLIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Kurulu selamlaması sırasında CHP'li ve HDP'li vekiller ayağa kalkmadı ve alkışlamadı. Söz konusu saygısız eylemde başı çeken, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP'li Mahmut Tanal ile HDP'li Sırrı Sakık ve HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç olduğu görüldü. 

İsmail Ağa'nın başına kim geçecek? Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vasiyeti ne? İsmail Ağa'nın başına kim geçecek? Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vasiyeti ne? Haberi Görüntüle

MİLLETE SAYGISIZLIK

14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük bir fark atarak 2 defa sandıktan galibiyetle çıkan Erdoğan'a yapılan bu saygısızlık milli iradeye yapılmış sayıldı. Halkın takdiri ile bir kez daha Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a saygısızlık sosyal medyada gündem oldu. #MilleteSaygısızlık hashtagi gündemin birinci sırasına otururken, Özgür Özel'e gösterilen tepkiler de Türkiye gündemine yansıdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading