Yandex Metrica

Millet İttifakı'nda Akşener ve Babacan krizi devam ediyor:2 Mart'tan bu yana husumetliler!

Millet İttifakı'nda Akşener ve Babacan krizi devam ediyor:2 Mart'tan bu yana husumetliler!

CHP ve İYİ Parti'nin başını çektiği Yedili Masa'da aylardır süren Akşener-Babacan gerginliği hala son bulmadı. Millet İttifakı'nın hem 2 Mart hem de 6 Mart toplantılarında sert tartışmalar yaşayan iki lider, son günlerde medya üzerinden yeniden kozlarını paylaşmaya başladı. Babacan'ın, "Anayasa değişikliği konusunda Cumhur İttifakı ile çalışabiliriz" çıkışına tepki gösteren Meral Akşener, "Bazen ne söylediğiniz değil, ne zaman söylediğiniz önemlidir" diyerek yeni bir tartışmaya zemin oluşturdu. Babacan'da bu açıklama karşısında katıldığı canlı yayında Akşener'in sözlerine yanıt verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:56

CHP'li yüzlerce siyasinin üzerini çizip 4 küçük ortağa 37 koltuk kaptıran Kemal Kılıçdaroğlu'na bir çıkışta Babacan'dan geldi. CHP'ye yeteri kadar oy desteği sağladıklarını ancak bazı CHP seçmenlerinin TİP'e kaymış olabileceğini ifade eden  Babacan, bir kez daha gündem oldu.

23 Nisan resmi tatil mi? 2024 İş yerleri Çocuk Bayramı'nda tatil mi? 23 Nisan resmi tatil mi? 2024 İş yerleri Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

CHP'NİN OYLARININ ARTIRDIKLARINI SÖYLEDİ 

Ortak liste teklifini kendilerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun sunduğunu belirten Babacan, DEVA Partili adayların olduğu her yerde CHP'nin oylarını artırdıklarını ileri sürdü. Babacan, "Bizdeki ve CHP'nin araştırmalarına baktığınızda Sayın Kılıçdaroğlu'nun Sayın Erdoğan'a göre bir miktar önde olduğu görülüyordu. CHP'nin oylarında 2018'e göre artış olduğu görülüyordu.

Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o illeri peş peşe uyardı! 14 Nisan Pazar 2024 il il hava durumu Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o... Haberi Görüntüle

"OYLAR TİP'E KAYMIŞ OLABİLİR"

Seçim ortamına girdiğinizde işler değişiyor. Örneğin TİP, HDP'nin listesinden girmedi. CHP'nin oylarından belki bir miktar TİP'e kayışlar oldu, bilmiyorum" dedi.

PKK'ya Mehmetçik darbesi! MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki teröristlere operasyon PKK'ya Mehmetçik darbesi! MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki teröristlere operasyon Haberi Görüntüle

BABACAN-AKŞENER KRİZİ

Koalisyonda aylardır süren Akşener-Babacan gerginliği de bir türlü son bulmuyor. Millet İttifakı'nın hem 2 Mart hem de 6 Mart toplantılarında sert tartışmalar yaşayan iki lider, son günlerde medya üzerinden yeniden restleşmeye başladı. Babacan'ın, "Anayasa değişikliği konusunda Cumhur İttifakı ile çalışabiliriz" çıkışına tepki gösteren Akşener, "Bazen ne söylediğiniz değil, ne zaman söylediğiniz önemlidir" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading