Yandex Metrica

Milas'taki Kemerköy Termik Santrali'nin ilk görüntüleri

Milas'taki Kemerköy Termik Santrali'nin ilk görüntüleri

Milas’ta çıkan orman yangınında Kemerköy Termik Santrali'nde büyük bir tehlikenin eşiğinden dönüldü. İşte santralin sabah saatlerindeki ilk görüntüleri..

Gündem

23.01.2024, 17:45

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Kemerköy Termik Santrali’nde geçtiğimiz akşam tehlikeli bir durum engellendi. Bölgede devam eden orman yangını akşam saatlerinde hızı artan rüzgârla santrale yaklaşınca, santralin çevresindeki yangın etrafa tehlike saçtı.

Zeynep Bastık konseri bedava mı, Üsküdar'da mı olacak? Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak, bilet alınacak mı? Zeynep Bastık konseri bedava mı, Üsküdar'da mı olacak? Zeynep Bastık... Haberi Görüntüle

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

11 saat'i aşkın süren yangın Kemerköy Termik Santrali binasına ve malzemelerine zarar vermedi ancak bahçesinde ve çevresinde küçük çaplı yangınlar çıktı. Sabah'ın paylaştığı fotoğraflarda, günün ağarmasının ardından santralin son hali görülüyor.

Görüntülerde, santralin dışındaki bir TOMA'nın yandığı ve santralin yanı başındaki arı kovanlarının da küle dönüştüğü göze çarpıyor. Santralin tel örgü iç kısmında herhangi bir zayiat meydana gelmediği de görüntülerden anlaşılıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren soğutma çalışmaları için bölgeye çok sayıda itfaiye ve TOMA yönlendirilmesi de dikkat çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading