Yandex Metrica

MHP liderinin öngörüsüne dikkat çekildi! Bahçeli'den Erdoğan'a anlamlı hediye!

MHP liderinin öngörüsüne dikkat çekildi! Bahçeli'den Erdoğan'a anlamlı hediye!

MHP lideri Bahçeli 16 Mayıs'taki görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a üstünde "Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılında yeni bir fetih yılında 13. Cumhurbaşkanımız olarak mührünüzü vuracağınız inancımla." yazılı bir plaket ve mühür hediye etti.

Gündem

12.03.2024, 13:09

Gazeteci Hande Fırat 16 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı görüşmeye ilişkin önemli bir detayı paylaştı. MHP lideri Bahçeli ilk tur seçimlerinden sonra 16 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a üstünde "Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılında yeni bir fetih yılında 13. Cumhurbaşkanımız olarak mührünüzü vuracağınız inancımla." yazılı bir plaket ve mühür hediye etti.

2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil? 2024 Kurban Bayramı tarihi 2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil? 2024 Kurban... Haberi Görüntüle

MİLLİYETÇİ OYLARDAKİ ARTIŞA DİKKAT ÇEKİLİYOR 

Hande Fırat, Erdoğan-Bahçeli görüşmesiyle ilgili "Hediye bu ne yazıyor derseniz, 'Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılında yeni bir fetih yılında 13. Cumhurbaşkanımız olarak mührünüzü vuracağınız inancımla. 16 Mayıs 2023. Devlet Bahçeli MHP Genel Başkanı' yazıyor. Birinci turdan hemen sonra yapılmış. Kendisine bizzat Devlet Bahçeli tarafından verilen bir hediye. CNN TÜRK'e özel bir haber olarak ifade edebilirim. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin öngörüsüne dikkat çekiliyor. Milliyetçi oylardaki artışa dikkat çekiliyor.

İsfahan İran'ın başkenti mi? İsfahan nerede, yüz ölçümü, nüfusu ne kadar? İsfahan İran'ın başkenti mi? İsfahan nerede, yüz ölçümü, nüfusu ne... Haberi Görüntüle

MHP TEŞKİLATLARI SAHADAYDI 

Ayın 16'sında ilk turun 2 gün sonrasında yaptığı araştırmalarla ve sahadaki çalışmalarla da bu sonucun çıkacağını ön gördüğünü ifade ediyor MHP'nin üst düzey isimleri. MHP'ye göre İnce'nin oylarından yoğun bir geliş var ama asıl beka meselesi ve milliyetçi oylar Erdoğan'a aktı MHP teşkilatları da sahadaydı ifadesi kullanılıyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading