Yandex Metrica

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den açıklama: OHAL'den bahsetmek şuursuzluktur

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den açıklama: OHAL'den bahsetmek şuursuzluktur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'Zillet İttifakı'nın Meçhul Cumhurbaşkanı Adayı ile Siyasi ve Ekonomik Provokasyonlar' hakkında yazılı açıklama yaptı.

Gündem

23.01.2024, 18:28

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP'nin resmi sitesinden 'Zillet İttifakı'nın Meçhul Cumhurbaşkanı Adayı ile Siyasi ve Ekonomik Provokasyonlar' başlıklı bir açıklama yayınladı. 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklaması şu şekilde: 

2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'nin TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesi esnasında özellikle zillet ittifakı partileri vasıtasıyla sahnelenen ilkesiz, iradesiz ve itibarsız görüntüler milletimizi derinden yaralamıştır. Bu süreçte CHP, HDP, İP ve diğer marjinal partiler arasındaki ilişki, irtibat ve ittifak ziyadesiyle billurlaşmış ve bilenmiştir.

İki küresel proje güç haritasını yeniden şekillendirecek: Türkiye'den dünyanın şah damarına hamle İki küresel proje güç haritasını yeniden şekillendirecek: Türkiye'den dünyanın şah... Haberi Görüntüle

CHP İLE HDP SÖZDE KÜRDİSTAN ORTAK PAYDASINDA BULUŞMUŞLARDIR

TBMM'ni terörize etmek, olay çıkarmak, kavga ve dövüş ringi haline getirmek maksadıyla arkası önü hesaplanmış planlı bir tahrik kampanyası devamlı surette tırmandırılmıştır. Bilhassa CHP ile HDP sözde Kürdistan ortak paydasında buluşmuşlar, Türkiye karşıtlığında birleşmişler, milli irade karşısında tecessüm eden husumet cephesine girmişlerdir.

240 polis katıldı: 58 adrese eş zamanlı operasyon! 2 firari aranıyor 240 polis katıldı: 58 adrese eş zamanlı operasyon! 2 firari... Haberi Görüntüle

MUHALEFET ÜLKEMİZİN DEMOKRATİK İMAJINA ZARAR VERMİŞTİR

Nitekim TBMM Genel Kurulu'nda demokrasi ayıpları, ahlak kayıpları, akıl tutulmaları, devlete ve millete meydan okuyan küstahlıklar zincirleme şekilde cereyan etmiştir. Birbiri ardına tetikledikleri skandallarla Gazi Meclisi'mizi sabote eden muhalefet partileri ülkemizin demokratik imajına ve hukuk prestijine zarar vermekle kalmamışlar, bütçe müzakerelerinin saygınlığına da gölge düşürmüşlerdir.

Microsoft Office çöktü mü? 2024 Microsoft 365 hacklendi mi? Neden giriş yapamıyorum? Microsoft Office çöktü mü? 2024 Microsoft 365 hacklendi mi? Neden... Haberi Görüntüle

HİÇBİR SORUNUMUZ ÇARESİZ VE ÇÖZÜMSÜZ DEĞİLDİR

TBMM'nin bir asrı aşan şerefli mazisinde böylesi bir karanlık tablo hiç görülmemiş, hiç yaşanmamış, hiç var olmamıştır. Türkiye sahip olduğu beşeri cevher, ekonomik kapasite, diplomatik kabiliyet, tarih ve kültür hazinesi, potansiyel güç ve jeopolitik müktesebatla büyüklüğünü her saha ve zeminde göstermiş bir ülkedir. Hiçbir sorunumuz çaresiz ve çözümsüz değildir.

Dışişleri Bakanlığı'ndan 1915 olayları açıklaması: Tek taraflı açıklamaları reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı'ndan 1915 olayları açıklaması: Tek taraflı açıklamaları reddediyoruz Haberi Görüntüle

ADAYLIK KARMAŞASI TAKTİK BİR SİYASET KURNAZLIĞIDIR 

Ancak zillet ittifakının yegane propaganda retoriği yıkım edebiyatıdır. Hayatın olağan akışına, hadiselerin film şeridi gibi geçişine ne bir yorum, ne bir teklif, ne de sağduyulu ve sorumlu bir fikir getiremeyen bu çürümüş siyaset ittifakı Türkiye'nin en ciddi talihsizliği ve rahatsızlığıdır. Maalesef Türkiye aylardır, zillet ittifakının meçhul ve müphem "Cumhurbaşkanı adayı" üzerinde devamedegelen fuzuli tartışmalarla meşgul edilmektedir. Sivriltilmeye çalışılan sipariş isimler etrafında yoğunlaşan adaylık karmaşasının esasen taktik bir siyaset kurnazlığı olduğu da gözümüzden kaçmamaktır.

Düzensiz göçmenlere geçit yok! 1177 kişi yakalandı Düzensiz göçmenlere geçit yok! 1177 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

ZİLLET PARTİLERİ EFENDİLERİNDEN BİR ADAY İŞARETİ ALAMAMIŞLARDIR

Buna rağmen zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayını belirlemeye, CHP Genel Başkanı'nın iddia ve ifade ettiğinin aksine, ittifakı oluşturan partilerin genel başkanlarının mezun olmadığı açıktır. Hala ve henüz zillet partilerinin sırtını yasladıkları efendilerinden bir aday işareti alamadıkları ortadadır.

Biletler tükenmeden alın! THY o ülke için direkt uçuşlarına başlayacak! Türk vatandaşlarına büyük kolaylık sağlanacak! Biletler tükenmeden alın! THY o ülke için direkt uçuşlarına başlayacak!... Haberi Görüntüle

BU SAKİL ZİHNİYET KARAR VE İRADESİNİ ÇOKTAN YABANCI GÜÇLERE DEVRETMİŞTİR

CHP Genel Başkanı ne kadar heveslense de, ne ölçüde heyecanlanıp iki de bir "İttifak kabul ederse cumhurbaşkanı adayı olmaktan gurur duyarım" dese de çabaları beyhudedir; çünkü bu sakil zihniyet karar ve irade haysiyetini çoktan yabancı güçlere devretmiştir. Zillet ittifakının ruhu ve ruhsatı Türkiye düşmanlarının eline geçmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading