Yandex Metrica

MHP Lideri Bahçeli Erzurum'da 'Aday Belli Karar Net' mitinginde konuştu! Kılıçdaroğlu'na Demirtaş tepkisi!

MHP Lideri Bahçeli Erzurum'da 'Aday Belli Karar Net' mitinginde konuştu! Kılıçdaroğlu'na Demirtaş tepkisi!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Aday Belli Karar Net' temalı mitinginde konuştu. Bahçeli konuşmasında Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş söylemlerine sert tepki göstererek, 'Ceza evinde bulunan bir terör suçlusunu nasıl dışarıya çıkaracaksınız? Demirtaş, hain değil mi? Osman Kavala bir casus değil mi? HDP'ye bakanlık sözü veren kimlerdir? Zillet ittifakının başını çeken CHP bu ittifakın tam ortasında değil mi?' ifadelerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:51

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erzurum'da  'Aday Belli Karar Net' temalı mitinginde konuştu. 

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar; 

"Çizilecek sınırımız yok, bölünecek milletimiz yok, paylaşılacak vatanımız yok, hainler boşuna heveslenmesin, susacak ezanımız, inecek bayrağımız yok.

Çok çalışacağız hiçbir bahaneye sığınmadan geceyi gündüze katacağız. Türkiye'yi büyüteceğiz. Milli birlik ve dayanışmamızı daha da büyüteceğiz.

KPSS şartsız hastane personel alımı şartları neler, ne zaman 2024? KPSS şartsız hastane personel alımı şartları neler, ne zaman 2024? Haberi Görüntüle

ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Varsın birileri köhne Cumhurbaşkanı adaylarını arasın, bizim adayımız belli kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.

İster Bıden'ı alsınlar yanlarına, ister Pelosi'yi verelim refaketlerine. Yetmedi FETÖ'den yardım dilensinler.

Göç İdaresi Başkanlığı iddiaları yalandı: 'Kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır' Göç İdaresi Başkanlığı iddiaları yalandı: 'Kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır' Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ: CEZAEVİNDEKİ TERÖR SUÇLUSUNU NASIL ÇIKARACAKSIN? 

Ey Kılıçdaroğlu, bu yetkiyi nereden alıyorsunuz? Ceza evinde bulunan bir terör suçlusunu nasıl dışarıya çıkaracaksınız? Demirtaş, hain değil mi? Osman Kavala bir casus değil mi? HDP'ye bakanlık sözü veren kimlerdir? Zillet ittifakının başını çeken CHP bu ittifakın tam ortasında değil mi?

Kılıçdaroğlu açıklasın. İmralı canisinin serbest kalmasını diğer ittifak ortaklarıyla konuştu mu? Böyle bir gizli ajandaları var mı? Maalesef ve aleni şekilde görünüyor ki CHP yönetimi PKK ile sadece ittifak halinde değil, bu bölücü ve cani örgütün yedeği haline gelmiştir.

Sayın Kılıçdaroğlu, barışmayı planladığın kimdir? Kucaklaşmayı hayal ettiğin kimlerdir? Barışacağız mesajını PKK ile müzakere olarak mı görüyorsun? Kılıçdaroğlu afiş önünde paylaştığın fotoğraf vatan haini Demirtaş'a 'Seninleyim mesajıdır'.

Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge yoktur. Oldurmaya çalışanların hali perişandır.

Bakan Güler'den 'Eurofighter' sorusuna yanıt: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, işi bittikten sonra soracağız Bakan Güler'den 'Eurofighter' sorusuna yanıt: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, işi... Haberi Görüntüle

BAHÇELİ'DEN 6'LI MASAYA SERT TEPKİ

Bu masa fitne masası, suç masası, kumar masası, cehalet masası, zillet masasıdır. Terörle mücadeleye hayır diyen bunlardır, İHA’ya, SİHA’ya karşı çıkan bunlardır.

İktidarı ve siyasi ikbali gecenin zifiri karanlığında arayan Türkiye muhaliflerinin kalın maskesi 2023'te yırtılıp atılacaktır. Onların hükmü şafak sökene kadardır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading