Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

MHP Lideri Bahçeli'den partisine talimat! Deprem kurulu oluşturuldu

MHP Lideri Bahçeli'den partisine talimat! Deprem kurulu oluşturuldu

MHP'de Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin talimatıyla deprem kurulu oluşturulduğu bigisi paylaşıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın'ın ifadelerine göre söz konusu kurulda depremzedelere ilişkin atılacak adımlar ve deprem bölgesinde yapılması gerekenler karara bağlanacak.

Gündem

23.01.2024, 22:19

MHP'li Yalçın, Kahramanmaraş merkezli depremlerin Türkiye'yi derinden sarsmasının ardından devlet kurumlarının hızla harekete geçtiğini ve felaketin mümkün olan en az kayıp ve zararla atlatılması için yoğun çaba harcadığını belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan nerede oy kullanacak 31 Mart 2024? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın... Haberi Görüntüle

İLK GÜNDEN İTİBAREN TEŞKİLATIN İMKANLARI SEFERBER EDİLDİ

Ayrıca Yalçın, MHP'nin de depremden etkilenen 11 ilde yaraların sarılması için ilk günden itibaren kolları sıvadığını, teşkilat ve imkanlarını seferber ettiğini açıkladı. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin talimatıyla, deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak ve vatandaşların yaşadığı sıkıntıları paylaşmak üzere bir heyet görevlendirildi.

31 Mart'ta AVM'ler açık mı, kapalı mı? Seçim günü AVM'ler... Haberi Görüntüle

MHP'DE YENİ KURUL OLUŞTURULDU

MHP'nin bundan sonra da depremden etkilenen vatandaşlarla ilgili atılması gereken adımlara ve yapılması gereken çalışmalara katkıda bulunmak üzere, MHP MYK Üyesi Psikolojik Danışman Prof. Dr. Cengiz Şahin başkanlığında "6 Şubat 2023 tarihli Yüzyılın Deprem Felaketini İnceleme, Değerlendirme ve İzleme Kurulu" oluşturuldu. Kurul, ilgili bakanlıklar, 11 ilimizin valilikleri, AFAD ve Kızılay ile koordinasyon içinde çalışacak.

Kurulun amacı, depremden etkilenen vatandaşların zaruri ve temel ihtiyaçlarının karşılanması, başka illere göç eden depremden etkilenen vatandaşlara verilen hizmetlerin yerine getirilmesi, barınma ve yerleştirme ihtiyaçlarının karşılanması, çocuklar ve gençlerin eğitimlerinin devamının sağlanması gibi adımları atmak olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading