Yandex Metrica
SON DAKİKA
MHP Lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'elektrik faturası' tepkisi: Bu isyan denemesidir

MHP Lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'elektrik faturası' tepkisi: Bu isyan denemesidir

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz gün, 'elektrik faturasını ödemeyeceğim' çıkışına MHP Lideri Devlet Bahçeli'den çok sert tepki geldi. Bahçeli, 'İlk olarak bu bir tercihtir, ikinci olarak ve daha vahimi sivil itaatsizlik maskesi altına iliştirilmiş bir isyan denemesidir. Bu tehditkar meydan okumaya göz yumulamaz.' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:47

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz gün sosyal medyada adeta HDP'nin propaganda ayağı gibi davranarak 'elektrik faturamı ödemiyorum' diyerek halkı isyana teşvik etme çabası içerisine girdi.

2024 Düzce'de iftar çadırı kuruldu mu? Düzce'de ücretsiz iftar çadırı... Haberi Görüntüle

VİDEO KAYDI YAPMAYA İYİCE MERAK SARDI

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun skandal sözlerine sert eleştiri geldi. Devlet Bahçeli:

"CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu video kaydı yapmaya iyice merak sardı. Gördüğüm kadarıyla bu alanda sivrildikçe sivriliyor, sürekli gelişme kaydediyor! Önünün açık olduğunu düşünüyorum. Ne yapsın fukara, akşamları can sıkıntısına başka türlü çözüm bulamıyor.

31 Mart'ta AVM'ler açık mı, kapalı mı? Seçim günü AVM'ler... Haberi Görüntüle

'BU TEHDİTKAR MEYDAN OKUMAYA GÖZ YUMULAMAZ'

Ancak tehlikeli sularda kulaç atıyor, can simitsiz şekilde derinlere dalıyor ve boy veriyor. Maazallah boğulma riski taşıdığını da göremiyor. Düştüğü denizde yılana sarılarak kıyıya çıkacağını zannediyor. Basiret bağlandı mı ne söylense boş, hangi tembih yapılsa boşunadır.

Dün akşam yine kameranın karşısına geçip “elektrik faturasını ödemeyeceğini” ifade ve iddia etmiş. İlk olarak bu bir tercihtir, ikinci olarak ve daha vahimi sivil itaatsizlik maskesi altına iliştirilmiş bir isyan denemesidir. Bu tehditkâr meydan okumaya göz yumulamaz.

Seçimde çalışan kamu personellerine Pazartesi günü tatil mi? Seçim sonrası... Haberi Görüntüle

BAHÇELİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA KANDİL GÖNDERMESİ

Faturayı ödemezse elektriği kesilmelidir. Günü geldiğinde kuzu kuzu ödeyeceğini, tam tersi bir gelişme olursa milletin bunu ödettireceğini biliyor ve inanıyoruz. Yine de karanlıkta kalmasına gönlüm razı olmuyor. Vicdanı karanlık olsa da, evinin karanlığa gömülmesine üzülürüm.

Bu kapsamda, her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu’na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum. Nasıl olsa Kandil’e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil’in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır.

2024 MARDİN-MAZIDAĞI SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Mardin-Mazıdağı'nda hangi... Haberi Görüntüle

'İÇİNE DÜŞTÜĞÜN KARANLIĞI AYDINLATACAK HENÜZ BİR IŞIK DA YOKTUR'

Hayırlı olsun Sayın Kılıçdaroğlu, elimizden gelen budur, yetinmesini, sabretmesini, kandili de idareli kullanmasını bilmen temennimdir. Şu sözü de unutma ki: Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakacaktır. İçine düştüğün karanlığı aydınlatacak henüz bir ışık da yoktur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading