Yandex Metrica

MHP'li Akçay'dan tepki: Lütfü Türkkan'ın karakteri haline gelmiş

MHP'li Akçay'dan tepki: Lütfü Türkkan'ın karakteri haline gelmiş

Bingöl'de bir şehit yakınına küfrederek, tüm Türkiye'nin tepkisini çeken İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'a bir kınama da MHP'den geldi. MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Türkkan'ın derhal ihraç edilmesi gerektiğini belirtti.

Gündem

23.01.2024, 18:15

Bingöl'de yanına gelen şehir yakınına ağza alınmayacak ifadelerle küfreden İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'a tepkiler büyüyor. Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay da olayla ilgili açıklamalar yaptı.

Şehit yakınına yapılan bu küfrü ve hakareti şiddetle lanetlediğini vurgulayan Akçay, Türkkan'ın derhal istifa etmesi ve partisinden de ihraç edilmesini söyledi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfretmesine tepki göstererek, "Türkan derhal istifa etmeli ve partisinden ihraç edilmelidir." dedi.

CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli Büyükşehir Belediyesi CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE BİR ŞEHİT BABASINI HEDEF ALMIŞ

Akçay, bu olayın Türkkan tarafından yapılan ilk saygısızlık olmadığını, daha evvel de bir şehit babasına hakaret içerikli ifadeler kullandığını söyleyen Akçay, hadiseyi "TBMM Genel Kurulu'nda misafir locasında oturan şehit babasıyla ilgili olarak da hakaretamiz ifadeler kullanmıştı. Demek ki, bunların ve Lütfü türkkan'ın karakteri haline gelmiş. Şehit yakınlarına yapılan bu küfür ve hakareti şiddetle  lanetliyorum." ifadeleriyle anlattı. 

Akçay sözlerini tamamlarken, "Şehitlerimize hiç kimse laf söyleyemez! Şehitlerimiz ve Şehit yakınlarımız milletimizin vicdanına ve namusuna emanettir. Bütün o sözleri ayaklarımızın altındadır ve kendisine iade ediyoruz." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading