Yandex Metrica

Metroda internet dönemi! 'U' harfi olan metro hatlarında...

Metroda internet dönemi! 'U' harfi olan metro hatlarında...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AKP Meclis Üyesi Serdar Duran, yarından itibaren Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının Marmaray'da internet hizmeti vermeye başlayacağını belirterek, 'Bundan sonra U harfi göreceğiniz her metro hattında internet erişiminden faydalanabileceksiniz' dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:00

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AKP Meclis Üyesi Serdar Duran, yarından itibaren Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının Marmaray'da internet hizmeti vermeye başlayacağını belirterek, "Bundan sonra U harfi göreceğiniz her metro hattında internet erişiminden faydalanabileceksiniz" dedi.

Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'ndeki İBB Meclisinde gündem dışı konuşmalar bölümünde söz alan AKP'li Duran, metrolarda internet erişimi konusunda açıklamalarda bulundu. Duran, "Cuma günü itibarıyla Ulaştırma Bakanlığımız, Marmaray'da internet hizmeti vermeye başlıyor. Bundan sonra U harfi göreceğiniz her metro hattında internet erişiminden faydalanabileceksiniz. Metrolarımızda güvenli internet için İBB yönetiminin alması gereken tedbirler var. Bu konuda bizler iktidar partisi olarak gereken her türlü desteği vereceğimizi buradan ilan ediyoruz" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading