Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Metrobüs kazasında seferler durdu: Yüzbinlerce İstanbullu yürüyor

Son dakika bilgisine göre İstanbul Avcılar'da iki metrobüsün kafa kafaya çarpışması sonucu üç vatandaş ağır şekilde yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Metrobüs kazasında seferler durdu. Metrobüs yolunda yüzbinlerce İstanbullu evlerine ulaşmaya çalışıyor.

Gündem

12.03.2024, 15:52

İstanbul Avcılar'da iki metrobüs kafakafaya çarpıştı. Zincirleme kazada 4 metrobüs birbirine girdi. Çok sayıda yaralanın olduğu metrobüs kazasında seferler durdu. Metrobüs yolunda yüzbinlerce İstanbullu evlerine ulaşmaya çalışıyor.

Kazada ilk bilgilere göre 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

Avcılarda 2 metrobüs kafa kafaya çarpıştı, arakasından gelen iki metrobüs daha kazaya karıştı. Çok sayıda yaralı olduğu gelen bilgiler arasında. Tam sayı bilinmese de iki vatandaşın metrobüsün içinde sıkıştığı biliniyor.

İlk anda güvenlik zafiyeti vardı. Vatandaşlar camlardan atlayarak bölgeden uzaklaştı. İlk anda korkunç manzaralar vardı. Camları kırarak atlamak zorunda kaldılar. Şu anda daha güvenli şekilde insanlar tahliye edilmeye çalışılıyor. Çekiciler bekleniyor ve metrobüsler çekilecek. Trafiğe yansıması 2 3 saat olacaktır. O bölge en dar bölgelerden. 2 metrobüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle çarpışıyor diğer 2 metrobüste onlara çarpıyor.

Ekiplerin kaza yerinde kurtarma çalışmaları sürüyor.

2024 KARS SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kars'ta hangi... Haberi Görüntüle

Buzağı desteği ne zaman hesaplara yatar? 2023/1. dönem buzağı desteği... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR CAMLARI KIRARAK ÇIKTI

Vatandaşlar camları kırarak metrobüsten dışarı çıkarken iki kişinin sıkıştığı öğrenildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

2024 KAHRAMANMARAŞ-AFŞİN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kahramanmaraş-Afşin'de hangi... Haberi Görüntüle

METROBÜS TRAFİĞİ TAMAMEN DURDU!

İstanbul'da metrobüs trafiği tamamen durdu. Vatandaşlar en yakın otobüs durağına yürüyorlar.

Son dakika İstanbul'da deprem mi oldu? Az önce deprem mi... Haberi Görüntüle

2024 YDS-1 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? YDS-1 sonuçları ne zaman... Haberi Görüntüle

YOLCULAR METROBÜS YOLUNDA YÜRÜYÜŞE GEÇTİ 

Avcılar’da meydana metrobüs kazası nedeniyle, metrobüs seferleri durdu. Yolda bekleyen metrobüsteki vatandaşlar araçlardan inerek metrobüs yolundan yürüyüp duraklara ulaştı. Vatandaşların metrobüs yolundan yürüdüğü anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading