Yandex Metrica

Metin Akpınar’dan Erdoğan itirafı: Bükemediğin bileği öpeceksin

Metin Akpınar’dan Erdoğan itirafı: Bükemediğin bileği öpeceksin

Sinema oyuncusu Metin Akpınar dünyanın kilitlendiği Türkiye'deki seçimleri değerlendirdi. Seçimlerde yarışan adayları değerlendiren Akpınar Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında itiraf niteliğinde açıklamalar yaptı.

Gündem

23.01.2024, 20:56

Dünyanın yakından izlediği Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden biri olan 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan aldığı yüzde 49,52'lik oy oranıyla en yakın rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na yaklaşık 2,5 milyon oy ile fark atmıştı. Yüzde 50+1 şartını sağlayan bir aday olmadığı için seçim ikinci tura kalmıştı. 

Uçuruma yuvarlanan minübüs alev alev yandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var! Uçuruma yuvarlanan minübüs alev alev yandı! Çok sayıda ölü ve... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE YENİDEN SANDIK BAŞINA GİDİYOR

İlk turda cumhurbaşkanı seçilemediği için Türkiye 28 Mayıs'ta yeniden sandık başına giderek cumhurbaşkanını seçecek. 

Bayram diplomasisi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik telefon görüşmesi Bayram diplomasisi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik telefon görüşmesi Haberi Görüntüle

SANAT CAMİASI DA İLGİLİ

İlk tur seçimlerine katılan ancak yüzde 5'in üzerinde bir oy alan Sinan Oğan ikinci tura kalmadığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise Altılı Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı alırken tarihi seçimlere ilişkin sanat camiasından da yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Türk sinemasının önemli oyuncularından Metin Akpınar KafaTV'de yaptığı açıklamalarla 14-28 Mayıs seçimlerini değerlendirdi.

Bayramda HGS ücretsiz mi? HGS geçişleri ücretli mi? 2024 HGS geçiş ücretleri kaç TL? Bayramda HGS ücretsiz mi? HGS geçişleri ücretli mi? 2024 HGS... Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN'DA BABA METAFORU VAR"

Seçmenin ideolojisini etkileyecek bir çalışma yapılamadı bunun neticesinde de gene lidere yönelen, ona sığınan, alışık olduğu baba metaforunun da etrafında birleşmeye neden oldu.

Yargıtay 17'inci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam edilecek Yargıtay 17'inci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam... Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN YAPTI MİLLET İTTİFAKI VAAT VERDİ"

11 ilde büyük bir yıkım oldu. Bu şehirleri tekrar ayağa kaldırabilecek kişinin Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin yapabileceği inancı oluştu. Çünkü o bölgede hemen inşaat çalışmaları başladı. Millet İttifakı depremzedelere sadece vaat veriyordu. İktidar orada çalışmalara çoktan başlamıştı. Oylarını iktidara vermeleri gayet normal.

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Haberi Görüntüle

"BÜKÜMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN"

Başarısızlık olduğunda sabredip sonuca katlanmak zorundayız. Milleti hor görme, yok sayma şansımız yok. Eğer seçmen oyu kullanıp seçimini yapmışsa bükemediğin bileği öpeceksin başka çare yok.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading