Yandex Metrica

Meteorolojiden o il için ciddi uyarı! Dışarı çıkmayın! Herkes eve kapandı

Meteorolojiden o il için ciddi uyarı! Dışarı çıkmayın! Herkes eve kapandı

Meteorolojiden uyarı geldi. Suriye üzerinden gelen toz taşınımı, Şanlıurfa ve sınır ilçelerinde etkili oldu. Vatandaşlar evlerine kapanırken yetkililer vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:21

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün de uyarılarda bulunduğu Suriye üzerinden gelen toz taşınımı, Şanlıurfa ve sınır ilçelerinde etkili oldu. Tozdan etkilenmemek için vatandaşlar evlerine kapanırken yetkililer vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu. Buna göre solunum güçlüğü çeken ve astım hastalığı bulunan kişilerin tozdan etkilenmemek için pencerelerini kapatmaları ve dışarı çıkmamaları gerektiği belirtildi. Öte yandan Adıyaman'da ve Hatay'ın İskenderun ilçesinde de toz bulutu etkili oldu.

Meteorolojinin Suriye kaynaklı toz taşınımı uyarısının ardından Şanlıurfa'nın sınır ilçelerinde, Suriye üzerinden gelen toz taşınımı günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild fuarına nerede, nasıl gidilir? Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild... Haberi Görüntüle

ASTIM HASTALIĞI BULUNANLARI TOZDAN ETKİLENMEMELERİ İÇİN KAPI VE PENCERELERİNİ KAPATTI

Gökyüzü kızıla boyanırken vatandaşlar tozdan etkilenmemek için evlerine kapandı.Toz bulutu nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü kentte yetkililer solunum güçlüğü çeken ve astım hastalığı bulunanları tozdan etkilenmemeleri için kapı ve pencerelerini kapatıp, dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.

Adıyaman'da öğlen saatlerinden itibaren etkisini sürdüren toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesi düştü.

Karadağ ormanlık alanları toz taşınımı nedeniyle görünmez hale geldi.

Toz bulutu, pencere ve balkonların yanı sıra araçların üzerinin de tozla kaplanmasına neden oldu.

Hatay’ın İskenderun ilçesi de Suriye üzerinden gelen toz taşınımının etkisi altına girdi.

Öğleden sonra etkili olan toz bulutu havanın kararmasına neden oldu. İskenderun merkezde ve körfezde toz taşınımı etkisini artırıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading