Yandex Metrica

Meteorolojiden kritik uyarı: Kafkaslardan geliyor! İşte kar yağışının olacağı bölgeler

Meteorolojiden kritik uyarı: Kafkaslardan geliyor! İşte kar yağışının olacağı bölgeler

Meteorolojinin hava durumu verilerine göre yurt genelinde soğuk havanın etkisiyle kar yağışı etkili olacağı bildirildi. 5 günlük hava durumu raporuna göre Kafkaslardan ülkeye girecek soğuk hava ile yurt bazı bölgelerinde yüksek kesimlerinde kar yağışı olacağı öngörülüyor.

Gündem

23.01.2024, 19:59

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük yeni hava tahmin raporu yayınladı. Kafkaslar üzerinden soğuk ve yağışlı hava gelirken, bazı iller için kar yağışı uyarısı yapıldı.

Kafkaslar üzerinden yurda inen soğuk hava dalgası bugün ve cuma günü vatandaşları üşütecek. Marmara Bölgesi'nde güneş görülse de soğuk bir hava etkisini gösteriyor.

Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

RADARA YANSIDI KAFKASLARDAN GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesinden Doğu Karadeniz'de soğukların etkili olacağı belirtildi. Bu bölgelerde yağışların yüksek kesimlerde sulu kar ve kar yağışı şeklinde olacağı bildirildi.

Kafkaslar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava ise radar görüntülerine yansıdı.

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih tarihleri ne 2024? MSÜ tercihleri son gün ne zaman? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih tarihleri ne 2024? MSÜ tercihleri... Haberi Görüntüle

EKİM AYINDAN BAZI İLLERDE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR 

Meteoroloji'den son dakika kar yağışı uyarısı geldi. Sıcak havaların yerini soğuklara bırakırken, Ekim ayının sonlarına doğru bazı illerde kar yağışı başladı.

Meteoroloji'nin günlük hava durumu tahmininde Doğu Karadeniz'de bugün akşam saatlerinde yüksek kesimlere kar yağacağı görüldü.

Yurda giriş yapan soğuk hava dalgasının 2 gün etkili olması beklenirken, Meteoroloji 5 günlük raporu yayınladı. 5 günlük raporda yağışların etkili olacağı belirtildi.

Erdoğan, Irak Başbakanı ile arasında geçen diyaloğu ilk kez anlattı! Telefonum çaldı ve  Irak Başbakanı gördü ve sordu: Kim bu? Erdoğan, Irak Başbakanı ile arasında geçen diyaloğu ilk kez anlattı!... Haberi Görüntüle

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Yayınlanan raporda hafta sonu plan yapanlar için de uyarı geldi. Cumartesi ve pazar günü birçok ilde havanın güneşli olacağı bazı illerde ise yağışların etkili olacağı açıklandı.

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading