Yandex Metrica

Meteorolojiden İstanbul için uyarı! 20 ilde şiddetli sağanak yağış bekleniyor!

Meteorolojiden İstanbul için uyarı! 20 ilde şiddetli sağanak yağış bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava durumu verilerine göre en az 20 ilde sağanak yağış bekleniyor.

Gündem

23.01.2024, 22:10

Sağanak yağış, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Çankırı, Yozgat, Sivas, Zonguldak, Düzce, Ordu, Giresun çevreleri, Ankara’nın kuzeyi, Samsun'un iç ve batı kesimleri ile Osmaniye, Kahramanmaraş'ın batısı ve Akdeniz'in Toroslar kesiminde yer yer kuvvetli olması ön görülüyor. Yapılan açıklamada ise sel tehlikesi karşı da uyarı yapıldı.

23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı) İETT otobüs metrobüs metro bedava mı? 23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı)... Haberi Görüntüle

İSTANBUL DAHİL 20 İL İÇİN ŞİDDETLİ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI YAPILDI

Son hava durumu verileri doğrultusunda Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu, Karadeniz, Isparta, Adana, Mersin, Osmaniye ve Ardahan çevreleri ile Antalya'nın iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Çankırı, Yozgat, Sivas, Zonguldak, Düzce, Ordu, Giresun çevreleri, Ankara'nın kuzeyi, Samsun’un iç ve batı kesimleri ile Osmaniye, Kahramanmaraş’ın batısı ve Akdeniz’in Toroslar kesiminde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

Rüzgarın, Marmara'nın güneybatısı ile Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı olacak? 23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

YAĞIŞ BEKLENEN İLLER

BALIKESİR

EDİRNE

İSTANBUL

KOCAELİ

KÜTAHYA

ADANA

ANTALYA

MERSİN

ANKARA

ÇANKIRI

ESKİŞEHİR

KONYA

BOLU

DÜZCE

KASTAMONU

SİNOP

AMASYA

ÇORUM

SAMSUN

TRABZON

ARDAHAN

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading