Yandex Metrica

Meteoroloji uyardı! Sıcaklıklar düşecek

Meteoroloji uyardı! Sıcaklıklar düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde sıcaklıkların perşembe gününden itibaren mevsim normallerinin altına ineceğini, yurdun kuzey ve iç kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü yağış beklendiğini bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 21:58

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan verilere göre, yarından itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor.

Sıcaklıklardaki görülen düşüş ve serin havayla birlikte, ülkenin kuzey ve iç kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

MİT'ten sınır ötesinde operasyon: DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalandı! MİT'ten sınır ötesinde operasyon: DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalandı! Haberi Görüntüle

5 İLE YAĞIŞ UYARISI

Yarın Ankara'nın kuzeyi, Çankırı, Karabük, Kastamonu ve Çorum çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Yağışların perşembe günü de Karadeniz kıyılarında kuvvetli, Rize ve Artvin'in kuzey kesimlerinde şiddetli ve yer yer aşırı, cuma günü Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli olması öngörülüyor.

Meteoroloji son verileri paylaştı: İstanbul’da yağışlar devam edecek mi? Meteoroloji son verileri paylaştı: İstanbul’da yağışlar devam edecek mi? Haberi Görüntüle

3 BÜYÜKŞEHİRDE HAVA DURUMU

İstanbul'da hava yarın parçalı bulutlu olacak.

Kentte perşembe ve cuma günleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak olması bekleniyor.

Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan belediye başkanı Mesut Kocagöz tutuklandı Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA SAĞANAK

Ankara'da yarın öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yağışların başkentin kuzey ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Perşembe ve cuma günü ise havanın parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İzmir'de ise 3 gün boyunca yağış görülmezken havanın az bulutlu ve açık geçmesi öngörülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading