Yandex Metrica

Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış bekleniyor

Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış bekleniyor

Meteoroloji, Trakya, Çanakkale çevreleri, İzmir'in güney-batı ilçeleri ile Aydın'ın kıyı kesimlerinde ve Muğla çevrelerinde kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Yetkililer, ani sel ve su baskınlarına karşı vatandaşları uyardı.

Gündem

23.01.2024, 18:08

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıya göre, gece saatlerinden itibaren Trakya ile Çanakkale çevreleri yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'de sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak görüleceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli, İzmir'in güney ve batı ilçeleri ile Aydın'ın kıyı kesimlerinde ve Muğla çevrelerinde yerel bazda çok kuvvetli olacağı öngörülüyor.

Hava sıcaklıklarının kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler başlanacak Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler... Haberi Görüntüle

SEL VE DOLU UYARISI

Rüzgarın, genel olarak güney ve doğu yönlerden, Marmara ve Karadeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile Akdeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading