Yandex Metrica

Meteoroloji tarih verip uyardı: Çok kuvvetli sağanak yağış geliyor

Meteoroloji tarih verip uyardı: Çok kuvvetli sağanak yağış geliyor

Meteoroloji hava durumu verilerine göre sağanak yağış etkili olacak. Yurt genelinde etkili olacak sağanak yağış pazar günü etkisini daha da artıracak. Önümüzdeki Pazar gününden itibaren Trakya'dan başlayacak ve Marmara'nın tamamını hakim olacak sağanak yağış dalgasının uyarısını yaptı.

Gündem

23.01.2024, 19:52

Meteoroloji, Türkiye'nin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Ege (Afyonkarahisar ve Kütahya hariç), Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz(Sinop hariç), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Kırklareli, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının Türkiye genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Shôgun 9. bölüm ne zaman? Shogun 9. bölüm çıktı mı? Shôgun 9. bölüm ne zaman? Shogun 9. bölüm çıktı mı? Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'Yİ SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLEYECEK

Diğer yandan Meteoroloji, önümüzdeki Pazar (2 Ekim 2022) gününden itibaren Trakya'dan başlayacak ve Marmara'nın tamamını hakim olacak sağanak yağış dalgasının uyarısını yaptı.

Peki, gök gürültülü sağanak yağıştan hangi iller etkilenecek? İstanbul, Ankara ve İzmir'de gelecek 5 gün hava nasıl olacak? İşte ahaber.com.tr'nin son dakika hava durumu haberi...

2 Ekim Pazar günü sağanak yağış Trakya'dan yurda giriş yapacak.

3 Ekim Pazartesi günü, Trakya, Marmara (İstanbul) Doğu ve Orta Karadeniz ve Ege'nin iç kesimlerinde sağanak yağış başlayacak.

Türkiye, 4 Ekim 2022 Salı günü Marmara, Ege, Akdeniz'in iç kısımları, İç Anadolu, Karadeniz'in tamamına yakın kesimi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkisi altına girecek.

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading