Yandex Metrica
SON DAKİKA
Meteoroloji tarih verip duyurdu! İstanbul'a sağanak yağmur geliyor

Meteoroloji tarih verip duyurdu! İstanbul'a sağanak yağmur geliyor

İstanbul Valiliği, sosyal medya üzerinden vatandaşlara dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Valiliğin resmi hesabından yapılan uyarıda, "Meteoroloji'ye göre; Pazartesi (Yarın) ilk saatlerden itibaren İstanbul'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel ve su baskınına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın 17 il için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. İşte detaylar...

Gündem

23.01.2024, 19:40

İstanbul Valiliği, sosyal medya üzerinden vatandaşlara hava durumu ile ilgili önemli bir uyarıda bulundu. Valiliğin resmi hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Meteoroloji'ye göre; Pazartesi (Yarın) ilk saatlerden itibaren İstanbul'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel ve su baskınına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

1 Nisan resmi tatil mi, seçim sonrası okul var mı?... Haberi Görüntüle

17 İL İÇİN UYARI GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan tahmine göre, yarın günün ilk saatlerinden itibaren kuzeybatı kesimlerde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın, Marmara'nın güney ve doğusunda İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale'nin doğusunda, Batı Karadeniz'de Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu'da, Eskişehir ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve batı ilçelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading