Yandex Metrica
SON DAKİKA
Meteoroloji SON DAKİKA geçti: Felaket senaryosu gibi… O illerde kıyamet kopacak… Uyarı üstüne uyarı yapılıyor

Meteoroloji SON DAKİKA geçti: Felaket senaryosu gibi… O illerde kıyamet kopacak… Uyarı üstüne uyarı yapılıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Meteoroloji'den gelen yeni uyarılara yağışlar yurt genelinde etkili olacak. İstanbul, İzmir, Ankara'da hava nasıl olacak. İşte detaylar...

Gündem

23.01.2024, 20:56

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM, 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Meteoroloji'den gelen yeni uyarılara göre yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak.

Taksilere kamera müjdesi! Hamza Dağ söz verdik diyerek duyurdu: Hem... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

MGM, Marmara’nın güneyi, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Edirne ve Tekirdağ çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmininde bulundu. Tahminlere göre yağışların İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Adana, Mersin, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Bolu ve Tunceli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzyıllık icraatları 21 yıla sığdırıldı! Türkiye şehirleri eser... Haberi Görüntüle

12 İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen yeni hava tahmin raporunda 12 ile sarı kodlu uyarı verildi. MGM, Aydın, Antalya, Afyonkarahisar, Denizli, Burdur, Eskişehir, İzmir, Isparta, Manisa, Kütahya, Uşak ve Muğla için sarı kodlu uyarıda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading