Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dikkat fırtına geliyor! Meteoroloji saat vererek uyardı: Çok kuvvetli geliyor aman dikkat edin

Dikkat fırtına geliyor! Meteoroloji saat vererek uyardı: Çok kuvvetli geliyor aman dikkat edin

Aralık ayının son haftasında mevsim normallerinin çok üzerinde seyreden hava durumuna ilişkin Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den çok kritik bir açıklama geldi. Son yayınlanan hava durumu raporuna göre, Rize ve Artvin bölgelerinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji, saat vererek uyarırken; vatandaşlar muhtemel olumsuzluklara karşı uyarıldı.

Gündem

23.01.2024, 21:54

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den yayımlanan raporda, Türkiye’nin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Samsun'un iç ve doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak, Rize ve Artvin'in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. denildi.

CHP'li Uzgel'den aynı nakarat: Ne işimiz var Somali'de? Haberi Görüntüle

DİKAKTLİ OLUN

Öte yandan meteoroloji raporda, Rize ve Artvin için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Rize ve Artvin için 600-800 metre üzeri rakımlı yerlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı da 'dikkatli olun' uyarısı yapıldı.

Optimar duyurdu: Hatay'da hangi parti önde? Hatay'ı Mehmet Öntürk mü... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK? 

Mevsim normallerinin çok üzerine seyrden İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da hava yağmurlu mu yoksa açık mı olacak? Son rapora göre İstanbul'da hava parçalı ve az bulutlu olacak. Hava sıcaklığı ise 8°C, 14°C.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading