Yandex Metrica

Meteoroloji'den o illere sarı kodlu uyarı! Gök gürültülü sağanak yağış geliyor

Meteoroloji'den o illere sarı kodlu uyarı! Gök gürültülü sağanak yağış geliyor

Meteoroloji'den yapılan hava durumu tahmin raporuna göre, Artvin ve Rize için sarı kodlu uyarı yapıldı. O illerde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Gündem

23.01.2024, 22:14

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, bugün öğleden sonra Rize ve Artvin’in kıyı kesimlerinde beklenen sağanak yağışların kuvvetli (21-50 kg/m2) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması bekleniyor.

23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı mı? 23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı... Haberi Görüntüle

SEL VE KUVVETLİ RÜZGARA DİKKAT

Sağanak nedeniyle meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Adana Tuğba Yurt konseri nerede? 19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

FIRTINA GECE SAATLERİNDE ETKİSİNİ KAYBEDECEK

Doğu Karadeniz’de rüzgarın; bugün kuzey ve kuzeybatı, doğusu güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın; gece saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading