Yandex Metrica

DOLAR

32.51

%-0.1 expand_more

EURO

34.99

%0.38 expand_less

ALTIN

2437.50

%0.7 expand_less

BIST

9716.95

%-0 expand_less

BTC ($)

64836.32

%1.21 expand_less

Sitede Ara

Meteoroloji'den kritik uyarı: Dolu ve sağanak geliyor

Meteoroloji'den kritik uyarı: Dolu ve sağanak geliyor

Meteoroloji vatandaşları dolu ve sağanak yağışa karşı uyardı. İstanbul dahil Marmara Bölgesi’nde sağanak yağış etkisini gösterecek. Son hava tahmin raporununa göre akşam saatlerinden itibaren bazı bölgelerde sağanak ve gök gürültülü yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor.

Gündem

23.01.2024, 19:52

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava tahmin raporunu açıkladı. Akşam saatlerinden itibaren bazı bölgelerde sağanak ve gök gürültülü yağışların etkili olacağı tahmin edilirken, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkenin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege (Afyonkarahisar hariç), Batı Karadeniz, Çankırı çevreleri ile Ankara’nın kuzeybatı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Edirne'nin güney ve Tekirdağ'ın batı ilçeleri ile Edremit Körfezi çevresi ve Bergama çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadele açıklaması: Operasyonlar yaz kış devam edecek Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadele açıklaması: Operasyonlar yaz kış devam edecek Haberi Görüntüle

KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

Bu akşam saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri (Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran ve Gömeç ilçeleri), İzmir'in Bergama çevreleri ile Edirne'nin güney ve Tekirdağ'ın batı kesimleri, Çanakkale'nin Gelibolu ve Eceabat ilçelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading