Yandex Metrica
SON DAKİKA
Meteoroloji'den flaş son dakika açıklaması! Kar kalınlığı 20 cm'yi geçecek

Meteoroloji'den flaş son dakika açıklaması! Kar kalınlığı 20 cm'yi geçecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un doğusunda kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Yoğun kar yağışının etkili olması beklenirken, kar kalınlığı 20 cm’nin üzerinde olması tahmin ediliyor.

Gündem

23.01.2024, 22:04

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde yapılan açıklamaya göre,  Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un doğusunda beklenen yağışların 26.01.2022 Çarşamba akşam ve gece saatlerinden itibaren kıyı kesimlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar (10-20 cm.), iç kesimlerde kuvvetli ve yer yer yoğun kar (20 cm. üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Bakan Fidan'dan KYB'ye PKK uyarısı: Türkiye'nin ulusal güvenliğini tehdit ediyor Haberi Görüntüle

YOĞUN KAR YAĞIŞININ PERŞEMBE AKŞAMI BİTMESİ BEKLENİYOR

Kuvvetli ve yoğun kar yağışının 27.01.2022 Perşembe akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Buzlanma, don olayı, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi, kar örtüsünün fazla olduğu yerler ve yüksek kesimlerde çığ tehlikesi ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olunmalıdır.

2024 MARDİN-SAVUR SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Mardin-Savur'da hangi... Haberi Görüntüle

BATI KARADENİZ İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Batı Karadeniz'de beklenen yağışların 26.01.2022 Çarşamba akşam ve gece saatlerinden itibaren kıyı kesimlerde (Düzce'nin, Zonguldak'ın, Bartın'ın ve Kastamonu'nun kıyılarında, Bolu'nun ve Düzce'nin iç kesimlerinde) kuvvetli kar (10-20 cm.) şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli kar yağışlarının 27.01.2022 akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Buzlanma, don olayı, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi, kar örtüsünün fazla olduğu yerlerde ve yüksek kesimlerde çığ tehlikesi ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading