Yandex Metrica
SON DAKİKA
Meteoroloji'den deprem bölgesi için hayati uyarı! Sel ve su baskınları...

Meteoroloji'den deprem bölgesi için hayati uyarı! Sel ve su baskınları...

Meteoroloji'den deprem bölgesi için kritik bir uyarı geldi. Deprem bölgesinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Geçtiğimiz hafta sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa ve Adıyaman ile birlikte toplam 8 kentte sel ve su baskını yaşanabileceği belirtildi.

Gündem

30.01.2024, 15:58

Meteoroloji'den deprem bölgesi için kritik bir uyarı geldi. Açıklamada geçtiğimiz hafta sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa ve Adıyaman ile birlikte 8 ilde şiddetli sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi.

Giderayak büyük vurgun! CHP'nin belediye başkan adayından skandal ihale! Haberi Görüntüle

DEPREM BÖLGESİNDE KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Açıklamada şunlar kaydedildi: 

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Cuma) deprem bölgesinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerinden sonra etkisini artırarak Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ çevreleri ile Malatya'nın güneyinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Cumartesi (25.03.2023) günü gece saatlerine kadar devam etmesi beklenen kuvvetli yağışların sebep olabileceği sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading