Yandex Metrica

Meteoroloji'den 18 il için sarı kodlu uyarı! Kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji'den 18 il için sarı kodlu uyarı! Kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji'nin hava durumu tahmin raporuna göre, yağışlar bir süre daha devam edecek. Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Gündem

23.01.2024, 19:13

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Trakya, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Kütahya, Afyonkarahisar ve Isparta çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir,... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları ile Nevşehir, Kayseri, Niğde, Tokat, Giresun, Trabzon, Tunceli, Bingöl ve Elazığ çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında bu gece saatlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Adana Tuğba Yurt konseri nerede? 19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR

Kuzeybatı kesimlerde biraz artacağı, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Irak’ın kuzeyinde operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Irak’ın kuzeyinde operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

18 İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Meteoroloji'den 18 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Bu iller arasında Adana, Amasya, Çorum, Elazığ, Giresun, Ordu, Tokat, Tunceli, Kilis, Adıyaman, Bingöl, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Samsun, Trabzon, Şanlıurfa ve Osmaniye var.

Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı 7/24 tarıyor Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı... Haberi Görüntüle

BAZI BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA

Öğle saatlerinden sonra Trakya'nın yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE

Öğle saatlerinden sonra Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel olmak üzerre sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Hatay ve Adana çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın bölgenin iç kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Nevşehir, Kayseri ve Niğde çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading