Yandex Metrica

Mesut Özil'den zafer paylaşımı! Alman medyasına inat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı böyle tebrik etti

Mesut Özil'den zafer paylaşımı! Alman medyasına inat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı böyle tebrik etti

Geçtiğimiz günlerde futbola nokta koyan dünya yıldızı Mesut Özil'den Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı geldi. Sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan fotoğrafını paylaşan Özil, "Hamdolsun" notunu düştü.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile uçak önünde fotoğraf çektirdi. Fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan Özil, "Hamdolsun." notunu düştü.

Doğu Ekspresi'ne 2 yeni hat Bakan Uraloğlu tarih verdi: Ankara-Tatvan ve Ankara-Diyarbakır seferleri... Doğu Ekspresi'ne 2 yeni hat Bakan Uraloğlu tarih verdi: Ankara-Tatvan... Haberi Görüntüle

"ELHAMDÜLİLLAH"

Eski futbolcu, bir sonraki paylaşımında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in de bulunduğu bir kare paylaşan Özil, "Elhamdülillah." diyerek beğeni topladı.

İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! Haberi Görüntüle

ALMAN BASINI HAZMEDEMEDİ

Alman basını da bu paylaşımları dikkatli bir şekilde izledi. Bild, geçen hafta yaptığı haberde "Skandal fotoğraftan 5 yıl sonra yine Erdoğan'la fotoğraf paylaştı." ifadeleriyle Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan desteğini taraflı bir şekilde okurlarına duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading