Yandex Metrica

Mescid'i Aksa Cumhurbaşkanı Erdoğan sesleri ile yankılandı

Mescid'i Aksa Cumhurbaşkanı Erdoğan sesleri ile yankılandı

28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mutlak zaferi Mescid'i Aksa'da büyük coşku ile kutlandı.

Gündem

23.01.2024, 22:22

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için milyonlar sandık başına koştu. Türkiye'yi 5 yıl boyunca yönetecek olan Cumhurbaşkanının belirleneceği tarihi seçim için vatandaşlar tercihini yaptı. Alınan seçim sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na tarihi fark attı.

Tatilden geri dönüş başladı! Valilik duyurdu: Bu araçların trafiğe çıkması yasaklandı! Tatilden geri dönüş başladı! Valilik duyurdu: Bu araçların trafiğe çıkması... Haberi Görüntüle

ZAFER İSLAMINDIR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük zaferi Mescid'i Aksa'da coşkuyla kutlandı. Binlerce müslümanın toplantığı Mescid'i Aksa'da Erdoğan sesleri yükseldi. 

AKOM'dan peş peşe uyarı! Saaat verildi: 45 kentte kuvvetli bekleniyor! AKOM'dan peş peşe uyarı! Saaat verildi: 45 kentte kuvvetli bekleniyor! Haberi Görüntüle

"BİLGELİĞİNİZ VE CESARETİNİZLE YOLA DEVAM"

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye seçimlerindeki zaferinden dolayı tebrik etti, Abbas "En içten tebrikler ve kardeşçe kutsamalarla, Allah'ın lütfu, bilgeliğiniz ve cesaretinizle yola devam edeceğinize eminiz. Türkiye'nin gelişmesi ve büyük başarılara imza atmasını temenni ederiz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading