Yandex Metrica

Mersin'den acı haberi Bakan Soylu verdi: Hain saldırıda 1 polis şehit!

Mersin'den acı haberi Bakan Soylu verdi: Hain saldırıda 1 polis şehit!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik terör saldırısında bir polisin şehit olduğunu, bir polisin de yaralandığını açıkladı. Saldırıyı PKK'nın düzenlediğini belirten Soylu, olayı gerçekleştiren iki kadın teröristin ise kaçamayacaklarını anlayınca sırt çantalarındaki bombaları patlatarak intihar ettiklerini belirtti.

Gündem

23.01.2024, 22:13

Mersin'de polisevine düzenlenen silahlı saldırının ardrından bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, saldırıda bir polisin şehit olduğunu, bir polisin de yaralandığını açıkladı.

Mersinde polisevine silahlı saldırı: 1 polis memuru şehit oldu

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

KENDİLERİNİ PATLATTILAR

Olayın detaylarını anlatan Soylu, "Polisin nöbet tuttuğu kulübeye yönelerek ateş ediyorlar. Orada bir çatışma çıkıyor. Çatışma çıkınca o bölgeye yakın 4 bekçi arkadaşımız bölgeye intikal ediyor ve onlar da çatışmaya dahil oluyor. İki kadın törerist çatışma esnasında yaralanıyor. Ardından çatışma devam ederken iki adet patlama meydana geliyor. Teröristler sırtlarındaki bomba yüklü çantaları yaralı oldukları için kaçamayacaklarını anlayınca patlatıyorlar" ifadelerini kullandı.

Fotoğraf: AA

Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu Köksal'ın böcek dediği bakın ne çıktı? Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu... Haberi Görüntüle

HASTANEDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Saldırıda bir polis memurunun ağır yaralandığını belirten Soylu, "Polis arkadaşımızı hastaneye getiriyorlar ama kurtarılamayarak şehit oluyor. Bir polis arkadaşımız da yaralanıyor ama diğer polis arkadaşımız kadar durumu ağır değil. O sırada bir sivil vatandaşımıza, bir hanımefendiye de balkonda otururken kurşun isabet ediyor. O da ameliyat edildi ve hayati bir tehlikesi yok şükür. İki sivil vatandaşımız da yine patlamanın tesiriyle yüksekten atlama gerçekleştiriyorlar, onlarda da herhangi bir tehlike söz konusu değil" dedi. 

Fotoğraf: AA

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir,... Haberi Görüntüle

"KİMLİKLERİ BELİRLENDİ"

Saldırıyı PKK'lı teröristler gerçekleştirdiğini ifade eden Soylu, "Bir teröristin kimliği büyük ölçüde belirlendi. İkisinin de kırsalcı olduğunu değerlendiriyoruz. Terör örgütü de belli, hangi terör örgütü olduğu. Türkiye üzerine bu terör örgütlerinin oyun kurmasına vesile olanlar, onları destekleyenler, onlar üzerinden Türkiye'nin huzurunu bozmaya çalışanlar bilmelidir ki Türkiye eski Türkiye değil. Türkiye'yi bu konuda sınamaya çalışanların ortaya koymuş oldukları bütün bu kötülükleri kendilerine ters yüz edecek Türkiye'nin gücü de kudreti de var."

Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 13 Nisan Cumartesi? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu... Haberi Görüntüle

"MERSİN'İN SEÇİLMESİNİN BİR SEBEBİ VAR"

Soylu saldırı için neden Mersin'in seçildiği yönündeki bir soruya ise "Onun bir sebebi var. Bunu daha sonra açıklarız" yanıtını verdi. Saldırıyı düzenleyen teröristlerin Mersin'i iyi bildikleri için seçildiklerini belirten Soylu, olayın ardından elinde pompalı tüfek olan birinin gözaltına alındığını, şahsın olayla bir ilgisi  olup olmadığının araştırıldığını ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading