Yandex Metrica

Mersin şehidi toprağa verilmişti! Çocukları cenazede yalnız bırakılmadı

Mersin şehidi toprağa verilmişti! Çocukları cenazede yalnız bırakılmadı

Mersin'de teröristlerin polisevine düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer dün düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenaze töreni esnasında şehidin çocukları 9 yaşındaki Ahmet Yağız ve 6 yaşındaki Melis Doğa'nın objektife takılan hüzünlü ifadeleri iç parçaladı.

Gündem

23.01.2024, 19:52

Mersin'de polisevine yönelik PKK terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer'in dün cenaze töreni düzenlendi. 

Gezer için önce Mersin İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. 

Törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, şehidin annesi Nafiye ve eşi Medine Gezer ile yakınlarına başsağlığı diledi.

21 saat mahsur kaldı! Teleferik kazasından kurtuldu: Helikopterden iner inmez yeri öptü 21 saat mahsur kaldı! Teleferik kazasından kurtuldu: Helikopterden iner inmez... Haberi Görüntüle

'KALLEŞÇE BİR EYLEM'

Bakan Soylu burada yaptığı konuşmada, "Normal sivil kıyafetleriyle, alçakça arkasındaki bombalarla ve silahlarla sanki oradaki polisevine kalmaya geliyormuş izlenimiyle sinsice, haince, kalleşçe sıkışan bir terör örgütünün, artık hiçbir yerde esamesi okunmayan bir terör örgütünün yapabileceği derecede kalleşçe bir eylemle karşı karşıya kaldı" diye konuştu. 

Törenin ardından şehidin cenazesi Muğdat Camisi'ne götürülmesi için omuzlarda cenaze aracına taşındı. 

Ankara felaketi yaşadı! Sağanak yağışlar nedeniyle kaza yapan bir araç ortadan ikiye bölündü! Ankara felaketi yaşadı! Sağanak yağışlar nedeniyle kaza yapan bir araç... Haberi Görüntüle

ŞEHİDİN İKİ ÇOCUĞU YÜREKLERİ DAĞLADI 

Şehit polisin meslektaşları da Gezer'in 9 yaşındaki oğlu Ahmet Yağız ve 6 yaşındaki kızı Melis Doğa'yı yalnız bırakmadı.

Diğer yandan şehidin 6 ve 9 yaşındaki iki çocuğunun cenaze törenindeki hüznü ve öfkesi objektiflere yansıdı. 

9 yaşındaki Ahmet Yağız ve 6 yaşındaki Melis Doğa sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading