Yandex Metrica

Mersin saldırısında adı geçen CHP'li başkanın evine operasyon! 'Yat yere Bedrettin'

Mersin saldırısında adı geçen CHP'li başkanın evine operasyon! 'Yat yere Bedrettin'

Mersin'de 30 PKK şüphelisinin yakalanması için operasyon başlatılmıştı. Özel Harekat Polisi tarafından yapılan operasyonda CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Güneş gözaltına alındı. Polisin kapısını açtırdığı Güneş'e 'Yat yere Bedrettin' diye seslenmesi ise gündem oldu.

Gündem

23.01.2024, 19:52

Mersin'de önceki gün akşam saaatleridne polisevine düzenlenen hain saldırı sonrası 1 polis şehit oldu. Bir vatandaşın da yaralandığı saldırıda iki kadın PKK'lı terörist üzerlerindeki bombayı infilak ettirmişti. 

AK Parti'nin yeni İBB Grup Başkanvekili belli oldu! İşte Tevfik Göksu'nun yerine gelen isim AK Parti'nin yeni İBB Grup Başkanvekili belli oldu! İşte Tevfik... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ YÖNETİCİNİN EVİNE BASKIN DÜZENLENDİ

Bu kapsamda, PKK/KCK'nın propagandasını yaptıkları ileri sürülen, aralarında CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Güneş ve 17 belediye çalışanın da olduğu 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

WhatsApp'a yeni özellik mi geldi 2024? WhatsApp'a gelen özellik ne? WhatsApp'a yeni özellik mi geldi 2024? WhatsApp'a gelen özellik ne? Haberi Görüntüle

'YAT YERE BEDRETTİN'

Kimlikleri tespit edilen şüphelilerin evlerine baskın düzenlendi. CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Güneş'in de evine baskın yapılan operasyonda Özel Harekat Polislerinin 'Yat yere Bedrettin' sözleriyle uyarıda bulunması ise mesaj niteliğinde sosyal medyaya damga vurdu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading