Yandex Metrica

Merdan Yanardağ hazımsızlığında ikinci perde ! Kızılelma için şoke eden sözler

Merdan Yanardağ hazımsızlığında ikinci perde ! Kızılelma için şoke eden sözler

Fondaş medyanın kanallarından biri olan Tele1'de Genel Yayın Yönetmenliği yapan Merdan Yanardağ Savunma sanayii yatırımları konusunda hazımsızlığına devam ediyor. Daha önce TB2 SİHA'lar için 'oyuncak' ifadesini kullanan Yanardağ bu defa tüm dünyanın parmakla gösterdiği Kızılelma'ya sataştı. Yanardağ, insansız savaş uçağı Kızılelma'dan 4-5 tanesinin Tele 1'in küçük stüdyosuna yan yana sığacak ufaklıkta olduğunu öne sürdü.

Gündem

27.01.2024, 12:40

Türkiye Sabvunma sanayiinde destan yazarken yerli ve milli yapımı ürünler dünya pazarında da oldukça revaçta... 

Savunma sanayiinde adından söz ettiren kurumlardan biri olan Baykar'ın ürettiği İHA, SİHA,TİHA ve TUSAŞ'ın ürettiği ANKAdünya basınında çok önemli bir yere sahip.

Survivor Ezgi Avcı kimdir, memleketi neresi? Ezgi Avcı kaç yaşında, instagram adresi ne? Survivor Ezgi Avcı kimdir, memleketi neresi? Ezgi Avcı kaç yaşında,... Haberi Görüntüle

HAZIMSIZLIKLARI DEVAM EDİYOR

Türkiye'nin bu alandaki başarıları tüm dünya tarafından takdir edilirken CHP'nin fonladığı Tele1'de hazımsızlık derecesi her geçen gün artıyor.

Kanalın Genel Yayın Yönetmeni olan Merdan Yanardağ, Türkiye'nin yerlive milli sanayii hamlelerine dil uzatmaktan imtina etmiyor hatta akıl dışı açıklamalarıyla tepkilere neden oluyor.

YSK karara bağladı: 2 il ve 26 ilçedeki başvurular reddedildi YSK karara bağladı: 2 il ve 26 ilçedeki başvurular reddedildi Haberi Görüntüle

'MİLLİ SAVAŞ SANAYİ DİYE YUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR'

Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ,  SİHA ve İHA'lar ile ilgili akıl tutulması denecek açıklamalarda bulundu. Yanardağ, "Hem beni hedef haline getirip eleştirmeye kalkıyorlar. Demek ki çok doğru yere basmışız, damarlarına basmışız. Onun bir tane damadı var ya Selçuk Bayraktar... İHA, SİHA yaptığını söyleyerek milli savaş sanayii diye millete yutturmaya çalışıyorlar. Ne kadar yerli ve milli olduklarını gördük?" dedi.

Son dakika: AFAD duyurdu: Tokat'ta korkutan deprem! Son dakika: AFAD duyurdu: Tokat'ta korkutan deprem! Haberi Görüntüle

TUSAŞ'I USAŞ SANDI

Hazımsızlığı bitmeyen Yanardağ, "Üstelik USAŞ'ı batırdılar. USAŞ'ın yaptığı ANKA, SİHA ve İHA üretiminde dünyanın önde gelen firmalarından biriyken şirketin içini boşalttılar. Onun üretim yapmasını engellediler, damadın şirketini desteklediler." ifadelerini kullandı.

AKOM'dan İstanbul için sağanak uyarısı! Sıcaklık 10 derece birden düşecek AKOM'dan İstanbul için sağanak uyarısı! Sıcaklık 10 derece birden düşecek Haberi Görüntüle

'BİR STÜDYOYA BUNLARDAN 5-6 TANE SIĞAR'

Yanardağ, dünyanın konuştuğu Kızılelma, Bayraktar TB-2, AKINCI TİHA için ise, "Bunlar büyük Fantom uçakları gibi görünüyor. Ama öyle bir şey değil. Bu stüdyoya bunlardan 5-6 tanesini yan yana koyarsınız. Planör gibi." şeklinde akılalmaz ifadeler kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading