Yandex Metrica
SON DAKİKA
Meram'da 7 kişiyi öldürmüştü işte katilin fotoğrafı

Meram'da 7 kişiyi öldürmüştü işte katilin fotoğrafı

Konya'nın Meram ilçesinde aynı aileden 7 kişiyi öldürdükten sonra kayıplara karışan 33 yaşındaki Mehmet Altun'un fotoğrafı ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 21:57

Konya'da iki aile arasında 11 yıldır devam eden kavga sonrasında 7 kişinin öldürülmesiyle ilgili katil zanlısı 33 yaşındaki Mehmet Altun hakkında Türkiye genelinde yakalama kararı çıkartıldı. Katilin fotoğrafı, eşinin cep telefonundan çıktı. Daha önce komşular arasında yaşanan kavgada tutuklanan Ayşe Keleş'in erkek kardeşi olan zanlının olayda kullandığı kiralık aracı terk edip kaçtığı ilçe yakınlarında hassas burun köpeklerin de katıldığı arama çalışmalarının da devam ettiği öğrenildi. 

Sabah'ın yayınladığı habere göre katilin olay anında giydiği tişört ile çekilen fotoğrafı, eşinin cep telefonunda bulundu. Meram ilçesi Hasanköy Mahallesinde aynı aileden 4'ü kadın 3'ü erkek 7 kişiyi öldüren katil zanlısının kimliği evdeki güvenlik kameraları aracılığıyla tespit edilmişti.

Buna göre katil zanlısının 2,5 ay önce Dedeoğulları ile kavga etmesi nedeniyle tutuklanan Ayşe Keleş'in kardeşi ve halen tutuklu bulunan Lütfi Keleş'in kayınbiraderi olan Mehmet Altun (33) olduğu belirlenmişti.

Soruşturma süresince Mehmet Altun'un eşi ve iki yakını dahil toplam 14 kişi gözaltına alındı. Evinde arama yapılan Altun'un psikolojik sorunları olduğu ve daha önce tedavi gördüğü de ortaya çıktı. Polis şimdi Mehmet Altun'u her yerde arıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading