Yandex Metrica
SON DAKİKA

Meral Akşener sonunda ikna oldu! O ismin cumhurbaşkanlığı adaylığını kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genel seçimlerin 14 Mayıs'ta yapılacağıyla ilgili açıklamasının ardından "6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı olarak kimi çıkaracağı merak ediliyor. İşte aylardır merak edilen bu konu gelen kulis bilgilerine göre netleşmeye başladığı yönünde.

Gündem

23.01.2024, 22:17

6'lı masanın Cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday bilmecesi sürerken Ankara kulislerinden yarın gerçekleşecek 11. toplantı öncesi önemli bilgiler geldi. İsmi sık sık güdneme gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için İYİ Parti'nin ikna edildiği iddia ediliyor. Yarınki toplantıda Kılıçdaroğlu'nun adaylığı 6'lı masanın gündemi olacak.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim tarihi için 14 Mayıs gününü işaret etti. Seçim tarihinin belli olmasıyla birlikte gözler hala ortaya konmayan 6'lı masa cumhurbaşkanı adayına çevrildi.

2027 Avrupa Oyunları İstanbul'da mı olacak? 2027 Avrupa Oyunları nerede... Haberi Görüntüle

MERAL AKŞENER İKNA OLDU! 

A Haber muhabiri Rüya Akkuş, Melih Altınok'la Sebep Sonuç programında 6'lı masaya dair son kulis bilgilerini paylaştı. Gelen bilgilere göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ısrarı sonuç vermeyince Akşener CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etti. 

Nijer'den ABD'ye rest! Askeri iş birliği anlaşması feshedildi Haberi Görüntüle

ADAYLIK YARIN NETLEŞECEK

6'lı masa "Adayımızın yıpranmasını istemiyoruz. Tarih belli olsun iki gün içinde ismi açıklayacağız" söyleminde bulunuyordu. Öte yandan Kılıçdaroğlu ismi adaylık sürecinde Belediye başkanları ve başta İYİ Parti olmak üzere ittifak ortakları tarafından epey yıpratıldı. Yarın gerçekleşecek toplantıda Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili net gelişmeler yaşanması bekleniyor. 

DMM'den Ankara mitingindeki gözaltı iddialarına yalanlama: 'Gerçeği yansıtmıyor' Haberi Görüntüle

İTTİFAKIN KÜÇÜK ORTAKLARININ VEKİLLİK CEKİNCELERİ BULUNUYOR

İYİ Parti'nin baraj sorunu olduğu düşünülmese de Meclis'te yer almayan masa ortaklarının CHP listelerinden milletvekili adayı olması bekleniyor. İttifak'ın küçük ortaklarının vekil sayılarıyla ilgili çekinceleri olduğu da söyleniyor. CHP'nin 25 sandalyeyi ittifak ortağı bu partilere tahsis edeceği tahmin ediliyor.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı! İşte büyük destan böyle... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NDAN BELEDİYE BAŞKANLARIYLA TOPLANTI

 Kemal Kılıçdaroğlu, 6'lı masa toplantısı öncesinde CHP'li 9 büyükşehir belediye başkanlarıyla ortak bir toplantı yaptı. Yavaş ve İmamoğlu'nun da katıldığı toplantı yaklaşık 1 buçuk saat basına kapalı bir şekilde yapıldı. Kılıçdaroğlu'nun bu toplantıda belediye başkanlarından son kez destek istediği  söyleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading