Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Meral Akşener ne dedi? Kimlere çağrıda bulundu? 6lı masadan ayrıldı mı?

Meral Akşener ne dedi? Kimlere çağrıda bulundu? 6lı masadan ayrıldı mı?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Genel İdare Kurulu ile toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken vatandaşlar açıklamaları yakından takip etmeye, araştırmaya başlamış durumda. Akşener hangi ifadeler yer verdiği merak konusu oldu. Peki, Meral Akşener ne dedi? Kimlere çağrıda bulundu? 6lı masadan ayrıldı mı?

Gündem

23.01.2024, 20:31

Meral Akşener’in konuşmaları ve söylemleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamalarını araştırmaya başlamış durumda. Meral Akşener ne dedi? Kimlere çağrıda bulundu? 6lı masadan ayrıldı mı?

23 Mart 1. sınıf BİLSEM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak... Haberi Görüntüle

‘İYİ PARTİ KISKACA ALINDI’

İşte Akşener'in açıklamalarından satır başları:

İYİ Parti bir kıskaca alınmıştır. Ölümle sıtma arasında bir sıtma arasında. Devşirme bir siyasetin hınk deyicisi olmayacaktır. Ucube bir zihniyete karşı aynı kararlılıkla duruyoruz, durmaya da devam edeceğiz. Dayatmalara asla boyun eğmeyeceğiz. Nasıl k 2015 yılında milletin canına kıyanların karşısında durduk, bugün de aynı yerde dimdik duruyoruz.

Ceketimi assam kazanırım diyenlerin karşısında durduk bugün de duruyoruz. Tarumar vurulan demokrasimiz için ceketimi assam aday olur diyenlerin karşısında dimdik duruyoruz. Bizim yolumuz dün de aynıydı bugün de aynı. Çünkü biz milletimize bir söz verdik. Milletimizin sözünü bastıran değil söyleyen olacağımıza söz verdik. Bu bizim temel ilkemizdir.

AK Parti'den 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi' açıklaması Haberi Görüntüle

YAVAŞ VE İMAMOĞLUNA ÇAĞRIDA BULUNDU

Milletimizin sesini tüm Türkiye'ye duyuracağız. Sayın Mansur Yavaş'a ve Sayın Ekrem İmamoğlu'na bir çağrıda bulunmak istiyorum; Değerli başkanlarım, siz bu milletin iradesi ile seçildiniz. Tüm engellemelere rağmen çok çalıştınız. Görevinizi en iyi şekilde yaptınız. Milletimizi enkazın altında bile bırakmadınız. Ne mutlu size ki milletimiz gayretlerini gördü. Yanınızda durdu. Milletimiz samimiyetinizi duydu başının üstünde taşıdı ve bu gün de çok kritik bir görevin eşiğinde sizi göreve çağırıyor. Tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi bugün de vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı tehlike altındayken, 100 yıl önce olduğu gibi istiklalini yine kendi azim ve kararına bağlamıştır. Size de ateşten bir gömlek giymeyi vazife kılmıştır. Bu vazife reddedilemez bir vazifedir. Çünkü bu çağrının sahibi millettir. Bizlere düşen bir seçim yapmaktır.

Üsküdar Ramazan'da bir başka güzel! Hilmi Türkmen resmen duyurdu: 30... Haberi Görüntüle

‘LİNÇ EDİLMEDİK, YIKILMADIK’

Yeri geldi milletimiz için inat ettik. Linç edildik, yıkılmadık. Bıkmadan usanmadan konuştuk anlattık. Ancak ne yazık ki olmadı, olamadı. Geldiğimiz son noktada 6'lı masada millet iradesini kararlarına yansıtmaktan vazgeçmiştir. Ortak akıl platformu olmaktan çıkmış. Ne bir kumar masasında ne de bir noter masasında olmayacağız. Milletimizin kazanma ümidini yok etmeyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading