Yandex Metrica

Meral Akşener'in Sivas'taki esnaf ziyareti sırasında gerginlik

Meral Akşener'in Sivas'taki esnaf ziyareti sırasında gerginlik

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Sivas’ta gerçekleştirdiği temasları esnasında düzenlediği esnaf ziyaretinde soru soran bir vatandaş ile İYİ Partililer arasında arbede çıktı.

Gündem

23.01.2024, 17:47

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sivas’ta gerçekleştirdiği görüşmelerinin ardından Zara ve İmranlı ilçelerinde esnaf ziyaretleri yaptı. İlk olarak Zara ilçesine gelen Akşener, partililer tarafından karşılandı. İlçe meydanında esnaf ziyareti gerçekleştiren Akşener, iş yeri sahipleri ve vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Ardından ilçe meydanında kendisini gelen vatandaşlara seslenen Akşener, "Sizin sesiniz olmaya gayret ettim. Bunun için de birlikte mesafe aldık. Benim sizden ricam şu, seçim zamanı kapınıza gelecek benim partim de dahil hangisi sizi ikna edebilirse ona oy verin. 5 yıldır geziyorum, tutuklayan yok. Ben madem FETÖ’cüyüm gereğini yapın, ama ben bu ülkede kimin ne halt olduğunu bilenlerdenim" ifadelerini kullandı.

Camide örümcek adam paniği! Bayram namazına kostümle katılan kişi cemaatin gazabına uğradı! O anlar sosyal medya da çok konuşuldu! Camide örümcek adam paniği! Bayram namazına kostümle katılan kişi cemaatin... Haberi Görüntüle

"HAKTAN SÖZ EDİYORSANIZ İSTİFA EDİN"

Konuşma sırasında meydanda bulunan vatandaşlardan Mustafa Etiş, "Meral Hanım sizi CHP meclise sokmadı mı? 15 milletvekiliyle, oyla girmediniz siz oraya, çok haktan söz ediyorsanız istifa edin" diyerek tepki gösterdi.

Bunun üzerine İYİ Parti üyleri ve soruyu soran vatandaş Mustafa Etiş arasında gergin anlar yaşandı. Etiş, ailesi ile beraber emniyet güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

Etiş bu sırada, "Bana bağırmayın. Millet aç diyorlar. Kim geçim sıkıntısı çekiyormuş. Gelsin o geçim sıkıntısı çekene para vereyim, zekat vereyim. Öyle bir şey yok. Millet şunlardan bir kurutulamadı. Kendisi FETÖ’cüdür. FETÖ'cünün kralıdır" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading