Yandex Metrica

Meral Akşener'in çekmecesinde KPSS filmi hazırdı! Milyonlar aynı soruyu soruyor: Önceden haberiniz mi vardı?

Meral Akşener'in çekmecesinde KPSS filmi hazırdı! Milyonlar aynı soruyu soruyor: Önceden haberiniz mi vardı?

İYİ Parti, KPSS'deki skandalın ortaya çıkmasından sadece bir gün sonra önceden çekilmiş klip yayınladı. 'Şaibeli sınav' konulu klibi gören herkes aynı soruyu sordu: Bu iş hükümeti tuzağa düşürmek için mi yapıldı? Meral Akşener şaibeden haberdar mıydı?

Gündem

23.01.2024, 19:37

31 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilen KPSS'de çıkan soruların daha önce bir yayınevi tarafından basılmış deneme kitapçığında aynı şekilde bulunduğu tespit edildi. 

Sınavdan hemen sonra sosyal medyada dile getirilen iddialar infial uyandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Denetleme Kurulu'nu harekete geçirerek olayın araştırılması talimatı verdi ve hiçbir gencin mağdur edilmeyeceğine ilişkin mesaj yayınladı. Hemen ardından ÖSYM Başkanı Halis Aygün'ün görevine son verildi. 

Şimdi herkes KPSS'nin iptal edilip edilmeyeceğini merak ederken İYİ Parti tarafından yayınlanan bir klip, zamanlaması itibariyle şüpheleri üzerine çekti. Sınav sorularının sızdırılmış olduğu ihtimali belirip çeşitli mecralarda bu bilginin yayınlanmasından sadece 1 gün sonra İYİ Parti 'şaibeli sınav' klibi yayınladı.

Bir günde hazırlanması neredeyse imkansız olan ve daha önceden çekilmiş olduğu belli olan klibi Meral Akşener'in partisi şu notla birlikte paylaştı:

"Şaibeli sınavlarla senin umutlarını, hayallerini, emeklerini çalan; mülakat cambazlığıyla seni yok sayan bu adaletsiz düzen bitecek! Hak ettiğin yarınlar senin olacak... #MülakatDeğilLiyakat esas alınarak hakkın teslim edilecek az kaldı!"

Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya Tekin Öcalan'ın fotoğrafının altında DEM'lenmiş Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya... Haberi Görüntüle

AKŞENER ÖNCEDEN HABERDAR MI?

Klibin yayınlanması üzerine çok sayıda vatandaş, sosyal medyada İYİ Parti'ye hep aynı soruyu sordu: KPSS'de sözkonusu olayın yaşanacağından daha önceden haberdar mıydınız? Bu iş hükümete karşı planlanmış bir tuzak mı?

Geçmişte FETÖ'nün başvurduğu taktikleri hatırlatan KPSS sızıntısında kimlerin rol oynadığı, soruların kimler tarafından elde edilip dışarıya çıkarıldığı ve bu işten hangi odakların haberdar edildiği gibi soruların cevabı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevlendirdiği Devlet Denetleme Kurulu'nun raporuyla ortaya çıkacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading