Yandex Metrica

Sitede Ara

Meral Akşener'in 2013 yılında attığı tweet gündem oldu

Meral Akşener'in 2013 yılında attığı tweet gündem oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yeni açılışını yaptığı Atatürk Kültür Merkezi büyük beğeni toplarken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, 2013 yılında attığı bir tweet gündem oldu. Akşener twette “Mücahitken Taksim'e cami yapmak istemişlerdi, şimdi müteahhit oldular Taksim'e AVM yapacaklar.” ifadelerini kullanmıştı.

Gündem

21.02.2024, 21:20

Atatürk Kültür Merkezi’nin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) açılışının ardından akıllara İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 2013 yılında attığı tweet akıllara geldi.

Akşener, attığı tweette “Mücahitken Taksim'e cami yapmak istemişlerdi, şimdi müteahhit oldular Taksim'e AVM yapacaklar.” ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan  ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı dikkat çekti: Varlığı sonlanacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı... Haberi Görüntüle

AYASOFYA'YI DA AÇAMAZLAR DEMİŞTİ

Meral Akşener, daha önce yaptığı bir konuşmada da, "Sayın Erdoğan'ın şöyle bir A4'e yazmasına bakar ama bakın buradan iddia ediyorum onu açamaz" demişti.

Ancak daha sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay 10. Dairesi'nin Ayasofya'nın müze olduğuna dair kararı iptal etmesinin ardından Ayasofya Camii'nin yönetiminin Diyanet İşleri Başkanlığına verilerek ibadete açılacağına ilişkin kararnameyi imzaladı.

Ayasofya'nın ibadete açılacağının duyurulmasının ardından Akşener katıldığı bir programda da, "Sayın Erdoğan'ın kararları konusunda ilk defa yanıldı. Bir programda "Ayasofya açılır mı?" denildiğinde Sayın Erdoğan açamaz demiştim. Burada yanılmışım. Hayırlı olsun, uğurlu olsun diyorum Sayın Erdoğan'ı da tebrik ediyorum."


Loading