Yandex Metrica
SON DAKİKA

Meral Akşener'e vatandaştan soğuk duş: Süleyman Soylu, sizinle kahvaltı edecek hewaller bırakmadı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Armutlu ziyaretinde bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Yalova’da kendisine soru sormak isteyen genç bir kıza parmak sallayarak korkuttuğu görüntüleriyle tepki çeken Akşener, bu kez zorlu bir vatandaşla karşılaştı. Meral Akşener aldığı cevap karşısında arkasına bakmadan ayrıldı.

Gündem

23.01.2024, 19:38

Bir bayan batandaşın, ‘Süleyman Soylu sizinle kahvaltı edecek hewaller bırakmadı’ sözleri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arkasına bakmadan gitti. 

Yalova’da kendisine soru sormak isteyen genç bir kıza parmak sallayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Armutlu ziyaretinde bir vatandaşın tpkisiyle adeta soğuk duş etkisi yaşadı. 

21-22 Mart Ankara'da okullar tatil mi? Ankara'da kar tatili oldu... Haberi Görüntüle

‘’SÜLEYMAN SOYLU SİZİNLE KAHVALTI EDECEK HEWALLER BIRAKMADI’’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yalova’nın Armutlu ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Yalova’da kendisine soru sormak isteyen genç bir kıza parmak sallayarak korkuttuğu görüntüleri tepki çeken Akşener, bu kez bayan bir vatandaşla sohbet ederken aldığı cevap karşısında şoka girdi. 

Bayan vatandaşın, ‘’Güzel Armutlumuzda kahvaltı ettiniz mi?’’ sorusu karşısında şaşıran Akşener, “Yok, kahvaltımı evimde ettim” cevabını verdi.

Geçtiğimiz aylarda, terörden yargılanan HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’la kahvaltı için sözleşen Akşener, vatandaşın ‘’Çünkü Süleyman Soylu, sizinle kahvaltı edecek hewaller bırakmadı. Siz en iyisi Silivri’ye gidin’’ sözleriyle ne yapacağını şaşırdı. Akşener ve yanındakiler arkalarına bakmadan ziyaret yerinden ayrıldılar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading