Yandex Metrica

Meral Akşener'e Samsun'da Netanyahu tepkisi: Aynı şeyi Fetullah Gülen'e söyleyebilir misiniz?

Meral Akşener'e Samsun'da Netanyahu tepkisi: Aynı şeyi Fetullah Gülen'e söyleyebilir misiniz?

Gittiği her şehirde tepkilerin odağında kalan Meral Akşener, bu kez de bir vatandaşın Netanyahu tepkisiyle karşılaştı. 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzetmenize içerledim' diyen vatandaş 'Aynı şeyi Fetullah Gülen'e söyleyebilir misiniz?' diye sordu.

Gündem

23.01.2024, 17:57

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ziyaret gerçekleştirdiği şehirlerde halkın tepkisiyle karşılaşmaya devam ediyor.

23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı) İETT otobüs metrobüs metro bedava mı? 23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı)... Haberi Görüntüle

'TEPKİLERİN ODAĞINDA KALDI'

Akşener, şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı işgalci İsrail’in katliamlarının sorumlularından eski İsrail Başbakanı Netanyahu’ya benzettiği sözleri nedeniyle eleştirilerin odağında oldu.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir telefoncuya giren Akşener, esnafın "Cumhurbaşkanımızı Netanyahu'ya benzettiniz ben buna çok içerlendim. Niçin böyle bir benzetme yaptınız?. Aynı şeyi Fetullah Gülen'e de söyleyebilir misiniz?" sorusuyla karşılaştı.

Bu soru karşısında Akşener, sözlerinin yeniden dinlenmesini istedi ve benzetme yapmadığını savundu. Akşener, "Benim konuşmamı dikkatle okursan ne dediğim açık. Benzetme değildi. Sen öyle inanıyorsan ben sana saygı duyuyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading