Yandex Metrica

Meral Akşener'den HDP itirafı: Halkta bu kadar tuttuğunu düşünmemiştim!

Meral Akşener'den HDP itirafı: Halkta bu kadar tuttuğunu düşünmemiştim!

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerde yenilgiye uğrayan Millet İttifakı'nın ortaklarından itiraflar gelmeye devam ediyor. Meral Akşener, katıldığı canlı yayında HDP ile yaptıkları ittifaka da değinerek, "HDP'nin masada olduğuna dair bu kadar büyük bir iddianın halkta bu kadar tuttuğunu düşünmemiştim." dedi. Akşener, sözlerinin devamında HDP'ye oy verenlerin arasında PKK'lıların da olduğunu söyledi.

Gündem

23.01.2024, 20:56

Meral Akşener, katıldığı canlı yayında seçimin ilk turunda uğradıkları yenilgiyle  ilgili tiraflarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da yaşadıkları sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi 1. turda kazanacağını sandığını ifade eden  Akşener, 'Bir bahane uydurmuyorum.' diye konuştu. 

Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi girdi? Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi... Haberi Görüntüle

SEÇİME SAYILI GÜNLER KALA İTİRAFALRDA BULUNDU 

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna sayılı günler kala 7'li koalisyonun paydaşlarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında itiraflarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Putin Türkiye'ye geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Putin Türkiye'ye geliyor Haberi Görüntüle

"KILIÇDAROĞLU'NUN KAZANACAĞINI İNANMIŞTIM"

Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da yaşadıkları sonrasında Kılıçdaroğlu'nun seçimi birinci turda kazanacağını sandığını belirten Akşener, "Bir bahane uydurmuyorum. Erzurum'dan sonra ben sayın Kılıçdaroğlu'nun 1. turda seçimi alacağına inandım ve bunu da belirttim." diye konuştu.

23 Nisan Manisa Norm Ender konseri saat kaçta başlayacak? Norm Ender Manisa konser ücretsiz mi, ne zaman bitecek? 23 Nisan Manisa Norm Ender konseri saat kaçta başlayacak? Norm... Haberi Görüntüle

HDP'YE OY VERENLERİN ARASINDA PKK'LILARDA BULUNUYOR 

PKK'nin meclisteki uzantısı olan HDP ile yaptıkları ittifak ile ilgilide konuşan Akşener, "HDP'nin masada olduğuna dair bu kadar büyük bir iddianın halkta bu kadar tuttuğunu düşünmemiştim "dedi.Akşener, sözlerinin devamında HDP'ye oy verenler arasında PKK'lıların da olduğunu söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading