Yandex Metrica

Meral Akşener Altılı Masa'yı topa tuttu! 'Bir gün önce övenler ertesi gün çok ağır hakaret ettiler'

Meral Akşener Altılı Masa'yı topa tuttu! 'Bir gün önce övenler ertesi gün çok ağır hakaret ettiler'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı masayı dağıtmıştı. Akşener tekrar masaya döndükten sonra özellikle CHP'den kendisine çok ağır hakaretlerde bulunulduğunu belirterek, 'Bu anlaşma süreci yapılırken ben çok tuhaf bir linç yedim. Bir gün evvel beni övmeye doyamayanlar ertesi gün çok ağır, insan onuruna aykırı şeyler söyledi' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:36

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere iki aydan az bir süre kaldı. Türkiye en hareketli seçim süreçlerinden birini yaşarken Altılı Masa'da yaşanan Kılıçdaroğlu krizi masanın dağılmasına sebep olmuştu. 

ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli oldu 2024? ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı,... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU KRİZİ MASA'YI DAĞITMIŞTI 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 12. toplantıda Altılı Masa'ya sunduğu adaylık teklifine karşı çıktı. Bununla da yetinmeyen Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerini önerdi. Önerdiği isimlere destek çıkılmayan İYİ Parti Genel Başkanı masayı tam anlamıyla dağıttı. Akşener, İmamoğlu ve Yavaş'ı göreve de çağırarak kaosun fitilini de ateşledi.

Bu olayların ardından CHP'li ve CHP'ye yakın isimler tarafından ağır hakaretler edilen Akşener, zoraki de olsa 6 Mart'taki Altılı Masa toplantısında katıldı ve Kılıçdaroğlu'nun ortak aday olmasını kabul etmek zorunda kaldı.

Önce tatile sonra hapise! Sahte rapor alıp tatile gidenler dikkat! Onlarca yıl ceza alabilirsiniz! Önce tatile sonra hapise! Sahte rapor alıp tatile gidenler dikkat!... Haberi Görüntüle

'BİR GÜN ÖNCE BENİ ÖVENLER ERTESÜ GÜN AĞIR HAKARET ETTİLER'

Akşener ise yaşanan o süreç ile ilgili açıklamada bulundu. İYİ Parti lideri Altılı Masa'daki ortaklarına gönderme yaparken linç edildiğini belirtti. Akşener konuya ilişkin şu sözlere yer verdi: 

Biz genel başkanlar Cumhurbaşkanı Yardımcılığı üzerinden Kılıçdaroğlu'nu desteklemek üzere bir olduğumuzu ilan ettik. Şimdi, bu anlaşma süreci yapılırken ben çok tuhaf bir linç yedim. 1 gün evvel beni övmeye doyamayanlar ertesi gün çok ağır, insan onuruna aykırı sözler söyledi.

İbrahim Tatlıses'in torunu Mert Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses torununu neden mahkemeye verdi? İbrahim Tatlıses'in torunu Mert Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses torununu neden... Haberi Görüntüle

SEÇİM SONRASI İÇİN SİNYAL VERDİ 

Diğer yandan seçim sonrasını beklediğini işaret eden Akşener şu ifadeleri kaydetti: 

Tahsilli kişilerin çirkin sözler üzerinden yürümesini ibretle karşıladığımı söylemek zorundayım. Seçim sonrasına kadar kırgınlıkları buzdolabına kilitledim.

Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Haberi Görüntüle

İNCE'NİN ADAY OLMA HAKKI VAR 

Muharrem İnce'nin adaylığına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Akşener İnce'nin adaylığına ilişkin "Sayın İnce'nin Cumhurbaşkanı adayı olma hakkı mevcuttur" ifadelerini kullandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading